Conspirațiile care au apărut cu Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta. Ce scriu britanicii și americanii

Conspirațiile care au apărut cu Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta. Ce scriu britanicii și americanii
Ce teorii ale conspiratiei circula despre Meghan Markle

Acestea sunt conspirațiile care au apărut cu Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta. Ce scriu britanicii și americanii despre participarea soției prințului Harry la funearariile Reginei Marii Britanii, vedeți în rândurile de mai jos.

Ce se vehiculează despre Meghan Markle după moartea Reginei. Teoriile conspirației sunt în floare

Moartea Reginei Marii Britanii a făcut ca Meghan Markle și prințul Harry să ajungă din nou la Castelul Windsor, acolo unde s-au căsătorit în luna mai a anului 2018. Prezența celor doi în sânul familiei Regale a creeat noi conspirații.

Ultima dată, cei doi au fost în Anglia în luna iunie a acestui an, când au participat la Jubileul de 70 de ani al Reginei, momente despre care presa a scirs că aceștia nu prea au fost băgați în seamă de Elisabeta a II-a.

Meghan Markle și microfonul secret

Acum, pe rețelele de socializare circulă tot felul de conspirații. Se vehiculează că Meghan Markle ar fi purtat un microfon pentru o viitoare producție Netflix, un documentar în omagiul Reginei. Astfel, ar fi fost blocată intenționat de o lumânare în emisiunile funerare.

„Nu-mi vine să cred că înregistrează asta. Ea este pur și simplu o femeie josnică și toxică. Sper că Regele Charles i-a spus lui Harry că nu trebuie să vină la înmormântare”, a spus un internaut mai acid pe Twitter.

„Când am urmărit înmormântarea în direct, am observat că nu o puteți vedea pe Meghan la ceremonie. Avea fața obstrucționată”, a scris un utilizator de Twitter.

Meghan Markle, blocată cu intenție

„Amintiți-vă că Familia Regală planifică și execută fiecare detaliu cu precizie. Acea lumânare nu trebuia să fie acolo și acel unghi al camerei nu a fost un accident”, a scris un alt internaut.

Teoria conspirației cu microfonul purtat de Meghan Markle a fost alimentată pentru că aceasta a purtat o rochie neagră pe care erau vizibile niște încrețituri, astfel că s-a spus că aceasta ar fi avut acolo microfonul ascuns.

Meghan Markle, ținută asemănătoare cu a prințesei Diana?

În plus, există o conspirație privitoare și la copierea ținutelor Prințesei Diana, la care Meghan Markle ar fi apelat.

Astfel, un filmuleț de pe Tik Tok, vizionat de 22,7 milioane de ori, sugerează că Meghan Markle a copiat o ținută a Prințesei Diana pentru a o purta la funerariile Reginei Elisabeta a II-a. În filmuleț le arată pe cele două, prințesa Diana și Meghan Markle, ambele îmbrăcate în ținute negre, foarte asemănătoare.

Meghan Markle, urmărită atent

Meghan Markle a devenit o fixație pentru mulți oameni, dar și pentru  tabloidele britanice, confruntându-se cu un val de hărțuire online rasistă și sexistă odată ce relația ei cu Prințul Harry a devenit publică în 2016.

Nu în ultimul rând, cuplul Meghan Markle și Harry i-a uimit pe britanici, în urmă cu doi ani, când au anunțat că nu vor să mai facă parte din familia regală britanică și s-au mutat în SUA.