Dezvăluirea inedită a lui Elton John despre Regina Elisabeta. Ce au făcut cei doi la Castelul Windsor

Dezvăluirea inedită a lui Elton John despre Regina Elisabeta. Ce au făcut cei doi la Castelul Windsor
Ce au făcut împreună Elton John și Regina Elisabeta?

Elton John a vorbit despre Regina Elisabeta. Acesta a făcut o dezvăluire aparte despre regretata suverană. Ce au făcut aceștia la Castelul Windsor. Faimosul muzician i-a adus un omagiu monarhului în modul său caracteristic. Artistul a mărturisit că a descoperit într-un mod inedit „inteligența Majestății Sale, căldura ei și simțul umorului”. Bărbatul a avut nenumărate ocazii în care a luat legătura cu Familia Regală a Marii Britanii.

Elton John, dezvăluire despre Regina Elisabeta: ce au făcut împreună la Castelul Windsor

Elton John i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a în felul său caracteristic. Faimosul muzician a venit cu o amintire inedită de la Castelul Windsor. Cântărețul a reușit să descopere altfel „inteligența Majestății Sale, căldura ei și simțul umorului”.

Vedeta a avut mereu o legătură specială cu Familia Regală a Marii Britanii. Mai mult decât atât, Elton John a prezentat și alte detalii despre conexiunea sa cu Casa Regală în autobiografia lui numită „Me” (n.r. „Eu”) din 2019. Cel din urmă a avut multe ocazii pentru a lua legătura cu apropiații regali pentru că vila sa se află chiar în vecinătate castelului.

Bărbatul a povestit tuturor o amintire deosebită cu Regina. Artistul a povestit tuturor cum a dansat cu regretata suverană pe piesa Rock Around the Clock. El avea să descopere atunci ,,inteligența Majestății Sale, căldura ei și simțul umorului”. 

„Momentele petrecute în privat, în spatele camerelor de filmat, sunt cele pe care le prețuiesc cel mai mult. Cum am dansat noi pe Rock Around the Clock la Castelul Windsor și cum am descoperit inteligența Majestății Sale, căldura ei și simțul umorului”, a declarat Elton John.

„A condus țara prin câteva dintre cele mai grele momente din istorie”

Muzicianul a oferit și un mesaj după anunțul trist făcut în data de 8 septembrie. Cel din urmă chiar se afla în timpul unui concert atunci. Artistul a susținut că Regina a condus țara prin câteva din cele mai grele și întunecate momente din istorie și a făcut asta într-un mod fantastic.

„A condus țara prin câteva dintre cele mai grele și mai întunecate momente din istorie și a făcut asta cu grație, decență și o căldură și-o grijă sincere”, a dezvăluit acesta în fața fanilor săi, în timpul unui concert susținut la Toronto.

Artistul a fost prezent și la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a chiar dacă și-a făcut apariția în scaun cu rotile. Fanii și-au făcut atunci griji cu privire la recitalul pe care trebuia să îl susțină alături de Queen și Diana Ross în cadrul evenimentului uriaș. Acesta și-a dus promisiunea la bun sfârșit și a oferit chiar și în aceste condiții un spectacol deosebit.