Connect-R și-a înșelat fosta iubită cu Misha, dar să vezi ce a pățit apoi și cântăreața. Umilința supremă chiar înainte de nuntă

Lui Connect-R i-au cam umblat ochii după femei frumoase tot timpul. Acesta a înșelat-o pe fosta iubită cu Misha, cea care i-a dăruit primul copil. Un apropiat al Dianei, cea cu care s-a iubit înainte de cântăreață, a dezvăluit totul.

Connect-R și-a înșelat fosta iubită cu Misha

Connect-R a fost prins cu mâța-n sac de paparazzi wowbiz.ro. Cântărețul a fost văzut la mare în compania unei femei cu doar două săptămâni înainte de nunta cu Misha. Cu toate astea, căsătoria a existat, dar s-a terminat destul de devreme. Cântărețul a trădat-o și pe fosta iubită, Diana, chiar cu Misha. De asemenea, nu este pentru prima oară când greșește față de partenerele sale de viață. Surse din preajma Dianei, care i-a fost logodnică, au susținut că tânăra a fost extrem de afectată de faptul că povestea lor de dragoste s-a terminat.

“Diana si Relu ar fi trebuit sa se casatoreasca, surpriza, chiar in anul in care si-au spus adio! Ei erau impreuna de patru ani si nimic nu parea sa le umbreasca relatia! Mai mult, de ziua Dianei, Connect-r a dus-o la un restaurant select si a tratat-o ca pe o printesa! I-a dat de inteles ca o iubeste enorm si i-a promis marea cu sarea! Apoi, la doar doua saptamani distanta, a renuntat la ea pentru a ramane cu Misha, cantareata cu care traia de o buna bucata de vreme si era si gravida! De-ale cantaretului…”
Un apropiat al Dianei

Connect-R alături de Diana, fosta logodnică pe care a înșelat-o cu Misha
Connect-R alături de Diana, fosta logodnică pe care a înșelat-o cu Misha

Misha și Connect-R, relație mai unită după separare

Amintim că relația dintre el și fosta soție a fost una pe repede înainte. Cei doi au dat vina tocmai pe acest lucru pe despărțirea prematură, spunând că iubirea s-a consumat din cauza aceasta și că n-au avut timp să se cunoască prea mult, pentru că la scurt timp a venit pe lume fiica lor. Cu toate că s-au despărțit, continuă să aibă o comunicare extraordinară și pleacă des în vacanțe alături de micuță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI