11 ian. 2022 | 15:57

Connect-R recunoaște consumul de droguri: „Am dat de cocaină”

Monden
Connect-R recunoaște consumul de droguri: „Am dat de cocaină”
Ce a spus Connect-R despre consumul de droguri

Connect-R se bucură de o carieră explozivă în industria muzicală, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țară. Acesta a reușit, de-a lungul timpului, să rămână în atenția fanilor săi. Artistul s-a luptat și cu perioade destul de dificile, recunoscând faptul că a consumat substanțe interzise.

Connect-R, despre consumul de droguri. Ce a făcut artistul în trecut

Connect-R se bucură de succes de foarte mulți ani, numeroși români participând la concertele susținute de acesta. Cântărețul a fost invitat în emisiunea moderată de către Denise Rifai la Kanal D, unde a răspuns la foarte multe întrebări care au legătură cu diferite aspecte ale vieții sale.

Cunoscutul artist a recunoscut că a consumat substanțe interzise din 2009, renunțând la acestea în 2014 – 2015. Starul a punctat că în perioada respectivă avea foarte multe concerte, iar oboseala își spunea cuvântul, astfel că a recurs la droguri pentru a se menține energic mai mult timp.

„M-am drogat foarte mult timp, din 2009, până în 2014/2015. Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală.

Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiţi. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineaţă.”, a dezvăluit Connect-R în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Efectiv, mă dureau organele”

Cu toate acestea, cunoscutul cântăreț a mărturisit că s-a confruntat cu dureri. Acesta a realizat că substanțele interzise îi fac rău, așa că s-a decis să renunțe la obiceiul nociv. Connect-R a punctat că simțea că o răceală îi cuprinde corpul dimineața, completată de palpitații puternice.

„Mi-am dat seama că sistemul imunitar se cam slăbeşte şi ar trebui să renunţ. O făceam la modul constant, cred că zilnic. Efectiv, mă dureau organele.

Dimineaţa simţeam o răceală, o transpiraţie pe piept, dar şi palpitaţii puternice. În momentul ăla, am zis gata, nu mai există aşa ceva.

Nu a fost greu când m-am lăsat, noi am făcut terapie în grup, fără să mergem undeva. Eram un grup, care făceam acelaşi lucru constant. Toţi şase am spus stop.”, a mai spus artistul.

Connect-R a făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea moderată de către Denise Rifai, astfel că fanii au putut să îl cunoască mai bine. Atunci când vine vorba despre viața amoroasă, cântărețul a recunoscut că nu crede că o să mai ajungă în fața altarului alături de fosta parteneră, Misha.