Connect-R, de urgență la spital! Boala gravă care nu îi dă pace

Connect-R, de urgență la spital! Boala gravă care nu îi dă pace
Connect-R, de urgență la spital! Boala gravă care nu îi dă pace

Connect-R și-a anunțat fanii că a ajuns, din nou, la spital, după ce a fost diagnosticat cu o boală care îi provoacă dureri foarte mari în zona spatelui. Artistul s-a filmat în interiorul clinicii și le-a transmis celor care s-au îngrijorat pentru el că vede deja îmbunătățiri în urma tratamentului. Mai multe detalii despre starea de sănătate a vedetei, în continuare.

Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor

Cântărețul și-a îngrijorat fanii, după ce a anunțat pe rețelele sociale că a ajuns iarăși pe mânile medicilor. Connect-R a vorbit despre problemele sale de sănătate, care nu-i dau pace de ceva vreme, dar a transmis că a început deja să vadă îmbunătățiri. Vizita artistului la medic are loc în contextul în care cu doar câteva zile în urmă își anunța prietenii virtuali că și-a făcut analizele.

Fără să mai lungim vorba, Connect-R a fost diagnosticat cu spondiloză cervicală, o afecțiune ce îi dă dureri foarte mari în zona spatelui, dar face tratament în acest sens.

„Sunt la doctor. Spondiloza mea cervicală care mi-a dat bătaie de cap atâta timp e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci“, le-a transmis vedeta fanilor, care s-au îngrijorat pentru starea sa de sănătate.

Fostul soț al cântăreței Misha a spus că a început să se simtă mai bine chiar după prima ședință de fizioterapie și speră că cea de a doua să-i rezolve definitiv problemele.

„După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele și sper eu ca după o ședință să cam fie gata“, a adăugat el.

Artistul și fosta soție, despărțiți de boala fetiței lor?

Artistul în vârstă de 38 de ani și fosta soție, Misha, s-au despărțit acum câțiva ani, la o bună perioadă după ce s-au străduit să păstreze aparențele de dragul fiicei lor, Maya. Motivul pare că ar fi fost chiar boala cu care a fost diagnosticată fetița lor.

Misha și Connect-R s-au separat în vara anului 2017
Misha și Connect-R s-au separat în vara anului 2017

Cei doi artiști au fost dărâmați după ce au aflat de boala autoimună cu care a fost diagnosticată micuța.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru!

Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat“, nota Connect-R în urmă cu aproape 2 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI