Connect-R, de urgență la spital! Ce a pățit artistul

Connect-R, de urgență la spital! Ce a pățit artistul

Connect-R i-a surprins pe mulți, după ce a postta mai multe videoclipuri pe patul de spital. Artistul a explicat cu ce problemă se confruntă și de ce anume este internat la momentul actual.

Connect-R a ajuns de urgență la spital

Pe data de 13 august, Connect-R a urcat mai multe videoclipuri pe contul personal de Instagram, în timp ce se afla pe patul de spital. Artistul și-a surprins fanii, dar imediat a dar explicații pentru situația în care se află.

Aparent, artistul a mers la spitalul Fundeni pentru a face mai multe analize, iar în momentul actual se simte bine.

„Bună dimineața, de aici, de la Fundeni. Un spital extraordinar, cu niște oameni extraordinari. S-au ocupat de mine fantastic. Mi-au făcut analizele complete, plus colonoscopie, endoscopie… Am fost sedat, de-aia sunt puțin spart acum. E extraordinar, e ok. E bine să vă căutați, să vă îngrijiți, să aveți grijă de voi. Să aveți o zi frumoasă”, a spus Connect-R, potrivit perfecte.ro.

Connect-R, de urgență la spital! Ce a pățit artistul

Fricile lui Connect-R

De asemenea, în urmă cu câteva zile, artistul le-a declarat urmăritorilor de pe Instagram și care sunt cele mai mari frici pe care le are.

“Mai e și frica de Dumnezeu! Pe care unii au interpretat-o total greșit/ Dumnezeu nu are nevoie de sclavi care să aibă frică de El. Mai ales când e clară Dimensiunea Divinității. Frica în creștinism se traduce prin rușine”, a spus artistul, potrivit spynews.

Mai mult, se pare că acesta mai are o frică pe care nu toată lumea o cunoaște.

“De când mă știu mi-a fost teamă de câini! Îi ocoleam, mergeam pe celălalt trotuar dacă îi întâlneam. Eram mic și nu am mai intrat în scara blocului în care locuiam din cauza unor câini. Am zis ca dacă o să-mi iau un câine, o să dispară frica de câini, dar nu a fost așa. Abia când a venit pe lume fetița mea, Maya, ceva miraculos s-a întâmplat. Avea 4 ani și mergeam amândoi spre grădiniță și în fața noastră mare dulău, maidanez. A început să latre, m-am panicat pentru o secundă, după care mi-am dat seama că trebuie să-mi apăr copilul”, a mai menționat Connect-R.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI