17 dec. 2023 | 19:40

Connect-R a recunoscut că a înșelat-o pe Misha. Adevărul despre divorțul celor doi artiști: ”Eram un dobitoc. M-a prins, aveam altă relație!”

Monden
Connect-R a recunoscut că a înșelat-o pe Misha. Adevărul despre divorțul celor doi artiști: ”Eram un dobitoc. M-a prins, aveam altă relație!”
Cum au ajuns Connect-R şi Misha la divorț. Dezvăluiri neașteptate din intimitatea celor doi: "M-a prins. Și nu o dată, de câteva ori".

Nu este o noutate că artistul Connect-R și-a înșelat fosta parteneră de viață, Misha, alături de care are și un copil. Cei doi au divorțat când nimeni nu s-ar fi așteptat. În cartea sa, cântărețul a făcut dezvăluiri intime din relația cu mama fiicei sale. ”Eram un dobitoc. M-a prins, aveam altă relație!”.

Cum au ajuns Connect-R şi Misha la divorț

Connect-R şi fosta lui parteneră de viață s-au căsătorit religios în anul 2014. Mariajul nu a durat mai mult de trei ani, fiindcă cei doi parteneri au decis să se despartă. Chiar și în condițiile date, artiștii au luat hotărârea de a locui în continuare împreună, înțelegându-se foarte bine în calitate de părinți.

Connect-R şi Misha au împreună o fetiță, pe nume Maya, în vârstă de aproximativ 8 anișori. De-a lungul timpului, au luat naștere tot felul de speculații privind relația celor doi părinți, mai ales locuind împreună și în prezent. Deși inițial n-au vrut să discute subiectul, au apărut noi detalii despre relația lor.

Citește și: Connect-R si Misha, decizie importantă pentru fetița lor, Maya: “Plâng tot timpul” EXCLUSIV

Ce a dezvăluit Connect-R în cartea lui

Odată cu lansarea cărții Din livada cu nuci, Connect-R a făcut dezvăluiri intime din relația de căsnicie pe care o avea cu fosta lui parteneră de viață. Cântărețul a recunoscut că a înșelat-o pe mama fiicei sale nu o dată, ci de mai multe ori. Misha l-a prins în fapt, potrivit spuselor bărbatului.

Misha a avut un anumit model de tată și soț, de la care nu s-a îndepărtat. Connect-R a spus că, în ciuda tuturor eforturilor sale, nu a reușit să întrunească standardele soției sale. Aceasta nu a fost problema majoră însă, ci trădarea de care el a dat dovadă în repetate rânduri, după cum chiar el a explicat.

„M-a prins. Și nu o dată, de câteva ori”

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori!”, a notat cântărețul în cartea lui, Din livada cu nuci.

Connect-R a explicat că tradarea lui față de Misha a determinat-o pe partenera sa de viață să dea divorț. Cântărețul a mărturisit că a înțeles-o perfect pe mama fiicei sale. Motivul pentru care a dorit separarea nu i-a lăsat deloc loc de interpretări. Toate trădările s-au adunat, într-o zi, potrivit spuselor lui.

Citește și: Connect-R și Misha, surprinși împreună. Imagini rare cu cântărețul și familia, nu s-au mai pozat demult așa VIDEO

Ce spune Connect-R despre o eventuală împăcare

Astăzi, în noua lui stare, Connect-R susține că nici nu i-ar mai trece prin gând să își înșele partenera, să bea, să se drogheze sau să își trădeze soția. Este un alt om, după cum a precizat chiar el. Doar că Misha nu poate să îl ierte și să continue relația ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Connect-R este de părere că Misha este o femeie orgolioasă, însă nu doar din această cauză nu l-a iertat. Fosta lui soție a fost rănită și și-a pierdut încrederea în el. A rămas cu o traumă, după toate trădările sale, peste care nu a putut să treacă: „A renunțat la o carieră, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o”.

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Veste mare pentru cei ce stau la bloc. Va fi gratuit!
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro