Confruntare Iohannis – Dăncilă: prima reacție a lui Theodor Paleologu. ”Le batjocuresc inteligența!”

Reacția lui Theodor Paleologu la dezbaterea dintre Iohannis și Dăncilă

Theodor Paleologu a intervenit pentru prima oară în polemica dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. După ce numărul oficial al voturilor i-a adus în prim-plan la prezidențiale pe Iohannis și Dăncilă, tema dezbaterii dintre cei doi este acum subiectul principal de discuție. Ce a spus candidatul PMP despre ce se petrece între candidații din turul doi al alegerilor?

Theodor Paleologu, despre dezbaterea dintre Iohannis și Dăncilă

Acum că românii și-au decis preferații care să intre în turul al doilea în cursa pentru Cotroceni, subiectul dezbaterii dintre cei doi este pe buzele tuturor. Candidatul PMP l-a ironizat pe Klaus Iohannis pentru faptul că refuză să meargă la o dezbatere cu Dăncilă. Mai mult decât atât, nu doar Theodor Paleologu îi acordă bile negre candidatului, ci și câțiva din cei care l-au votat.

Majoritatea românilor vor să vadă cum decurge un dialog între aceștia și care sunt afirmațiile lor de pe ultima sută de metri, înainte de alegerea oficială a românilor. Acest refuz al lui Iohannis, pe care câțiva îl consideră parte a unei strategii, vine după ce în anul 2014 îi aducea lui Victor Ponta același reproșurile care îi sunt acum adresate.

Theodor Paleologu, despre dezbaterea dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăniclă
Theodor Paleologu, despre dezbaterea dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăniclă. Ce părere are despre refuzul prim al lui Iohannis?

Cum se pregătesc românii să voteze?

„Tare comice sunt explicaţiile domnului Motreanu. Cine a făcut tot posibilul pentru a o ridica pe doamna Dăncilă? Cine a numit-o în funcţia de prim-ministru? Cine a mai dat o şansă PSD-ului? Cine a fost susţinut de acelaşi PSD pentru funcţia de prim-ministru în 2009? Şi cine l-a susţinut pe candidatul PSD în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2009? Milioane de români se pregătesc să voteze împotriva domnei Dăncilă pe 24 noiembrie. Cea mai mare greşeală este să-i exasperezi cu asemenea baliverne care le batjocoresc inteligenţa”
Theodor Paleologu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI