Condamnări cu închisoarea pentru Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și Bogdan Olteanu

Condamnări cu închisoarea pentru Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și Bogdan Olteanu
Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și Bogdan Olteanu au fost condamnați la închisoare

Judecătorii din România au dat două sentințe în dosare în care au fost judecate nume importante, chiar înainte de Crăciun. În dosarul intervențiilor pentru licența Giga TV au fost condamnați la închisoare Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și Laura Georgescu. De asemenea, Bogdan Olteanu și-a aflat sentința în dosarul în care este acuzat că a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii în favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării.

Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și Bogdan Olteanu au fost condamnați la închisoare

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul intervențiilor pentru licența Giga TV. În același dosar, Gheorghe Ștefan a primit o pedeapsă de 3 ani și 9 luni de închisoare, iar fosta șefă a CNA Laura Georgescu a fost condamnată la 4 ani și 4 luni închisoare.

Narcisa Iorga, membru CNA, a primit 3 ani de închisoare cu executare în același dosar. Decizia judecătorilor nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Viorel Hrebeciuc
Viorel Hrebeciuc

Într-un alt dosar, fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare. Este vorba despre dosarul în care este acuzat că a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii în favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării. Decizia magistraților nu este definitivă.

„Condamnă pe inculpatul OLTEANU BOGDAN la pedeapsa principala de 7 ani închisoare şi aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi, respectiv a drepturilor prev. de art. 66 al. 1 lit. a, b si k din C.p., pe o perioadă de 5 ani. Confiscă de la inculpat contravaloarea în lei a sumei de 1000000 (un milion) euro, reprezentând suma traficată. Menţine sechestrele asiguratorii asupra sumelor de 50000 (cinci zeci mii) euro si respectiv 100000 (una suta mii) euro. Cu drept de apel”, este decizia dată de judecători.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI