Concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” care riscă să fie descalificat. Gesturile care nu îl pun deloc într-o lumină bună

Concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” care riscă să fie descalificat. Gesturile care nu îl pun deloc într-o lumină bună
Ce concurent poate fi descalificat de la Sunt celebru, scoate-ma de aici

Competiția devine din ce în ce mai aprigă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Unul dintre cei mai controversați concurenți riscă să fie descalificat din concursul desfășurat în Republica Dominicană, din cauza gesturilor care par să nu-i aducă cinste. Despre cine este vorba.

Cristi Mitrea riscă să fie descalificat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Scene picante au fost surprinse în Republica Dominicană, în ediția cu numărul 11 a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

În cadrul episodului apărut în avans pe platforma online Voyo, Ruxi Opulenta și Cristi Mitrea par să-și fi dat frâu liber sentimentelor, după sărutul pasional împărtășit în ediția trecută.

Dacă Ruxi ar fi recunoscut că presupusa idilă dintre ea și fostul iubit al Andreei Mantea ar fi fost doar o joacă, fostul luptător se comportă de parcă cei doi ar fi mai mult decât prieteni. Mai mult de atât, gesturile incredibile ale lui Cristi Mitrea ar fi deranjat-o pe Ruxi.

Sportivul i-a atins posteriorul de trei ori, în fața colegei lor, Anisia Gafton, spre înverșunarea Roxanei Erdei, care, de fiecare dată, i-a mutat mâna, exclamându-i pe un ton imperativ, în repetate rânduri: „Lasă-mă în pace”.

Gesturile deplasate ale lui Cristi Mitrea ar putea să-l descalifice din competiția de la PRO TV. Cabral a declarat, în prima zi a concursului, că orice atingere între doi concurenți ai celor două echipe rivale, în tabară, este strict interzis, după cum este scris în regulamentul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Sărut pasional între Ruxi și Cristi Mitrea la PRO TV

Acum câteva zile, Cristi Mitrea și Ruxi Opulenta s-au sărutat în fața tuturor, uitând, preț de câteva clipe, de camerele de luat vedere și  Momentul fierbinte dintre luptătorul MMA și fosta câștigătoare de la Bravo, ai stil! a încins spiritele în jungla dominicană.

După ce vedetele și-au dat frâu liber dorințelor, Anisia Gafton a mustrat-o pe creatoarea de conținut. Roxana Erdei a mărturisit că sărutul a fost intenționat, iar momentul de tandrețe pe care l-a împărtășit cu Mitrea i-ar fi provocat fluturi în stomac.

„Anisia: Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat?
Rux: Da.
Anisia: Îţi place de el? Te-ai îndrăgostit de el?
Rux: Doamne, m-am pupat cu Mitrică!
Anisia: Ai simţit ceva?
Rux: Da, am simţit ceva, un spark”, a fost o parte din conversația celor două colege de echipă.