Bia Khalifa îi face praf pe Cristi Mitrea și pe Ruxi de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Ireal cum i-a jignit

Bia Khalifa îi face praf pe Cristi Mitrea și pe Ruxi de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Ireal cum i-a jignit
Bia Khalifa, la cuțite cu Cristi Mitrea și Ruxi. Cum i-a jignit blondina?

Bia Khalifa este la cuțite cu Cristi Mitrea și Ruxi! Tânăra a acceptat provocarea Pro TV și a ajuns în Republica Dominicană în fața unei experiențe de neuitat. Probele grele și condițiile incredibile în care este nevoită să trăiască nu sunt singurele care îi fac viața grea departe de România, ci și unii colegi. Aceasta este în război cu fostul iubit al Andreei Mantea, după ce bărbatul s-a sărutat cu Ruxi. Fanii emisiunii au rămas fără cuvinte când a auzit cum i-a jignit pe amândoi.

Bia Khalifa, război cu Cristi Mitrea și Ruxi: cuvinte grele din partea blondinei

Bia Khalifa este una din cele mai controversate apariții din mediul online și din showbiz-ul românesc. Aceasta a apărut pe micile ecrane într-un scandal uriaș cu Dani Mocanu, iar acum se mândrește cu statutul de concurentă în cadrul emisiunii ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Blondina nu s-a ferit să spună ceea ce gândește de când a ajuns în Republica Dominicană. Tânăra a avut recent o reacție acidă la adresa fostului iubit al Andreei Mantea, după ce acesta s-a sărutat cu Ruxi. Stresul, lipsa mâncării, condițiile grele de trai și experiența nouă îi fac pe concurenți să își piardă cumpătul.

Printr-un astfel de moment a trecut și celebra creatoare de content pentru adulți. Bia a mărturisit că sportivul este un personaj ,,deformat”, iar colega sa este o ,,scândură”.

„Lumea ar putea să interpreteze că eu-s geloasă pe scândura de Ruxi şi deformatul de Cristi. Cum să fiu geloasă pe ei, când Cristi are mai multe vergeturi decât tot Bucureştiul la un loc, pe burtă”, a spus Bia Khalifa, după ce a văzut sărutul dintre Mitrea şi Ruxi.

„Cum să te pupi cu Mitrică?!”

Ruxi și Cristi Mitrea au fost protagoniștii unor scene surprinzătoare. Cei care au urmărit ediția recentă a emisiunii ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici” au rămas fără cuvinte când au privit sărutul dintre ei. Adversarii se pare că s-au apropiat prea tare unul de celălalt, iar acum și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat chiar în fața camerelor de filmat.

Chiar o colegă a luat-o rapid la întrebări pe fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil”. Comedianta din show-ul de aventură a fost extrem de curioasă cu privire la sentimentele care sunt în joc.

„Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat?”, a vrut să știe Anisia Gafton.

„Doamne, m-am pupat cu Mitrică! Da, am simţit ceva, o scânteie”, a ținut să mai adauge concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Urmăriți Playtech.ro și pe