Concurenții Chefi la cuțite care formează un cuplu acum. Relația lor nu mai e secretă

Concurenții Chefi la cuțite care formează un cuplu acum. Relația lor nu mai e secretă
Concurenții Chefi la cuțite care formează un cuplu acum. Relația lor nu mai e secretă

Doi concurenți de la Chefi la Cuțite au o relație. Cei doi au recunoscut, iar ea a fost cea care a confirmat informația.

Concurenții Chefi la cuțite care formează un cuplu acum

Frumoasa blondină a recunoscut că se iubește cu un concurent de la Chef Scărlătescu din echipă. Cei doi nu s-au ascuns, ba chiar au postat fotografii împreună și spun că legătura dintre ei nu este deloc secretă.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, se iubește cu Vicenzio Aiello, cel care a fost în echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Și Antonia și-a încercat norocul la aceeași emisiune, însă ea nu a trecut mai departe de bootcamp.

”Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți.”, a declarat Antonia Stefănescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Vicenzio a participat la Chefi la Cuțite și este nepotul lui Joshua Castellano. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost „sacrificat” de Scărlătescu în favoarea cuțitului de aur, Alexandru Bădițoaia.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Vicenzio de la Chefi la Cuțite sunt împreună

El a vorbit despre viața lui, atunci când a apărut la audițiile pentru Chefi la Cuțite.

”M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici…

Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, a povestit Vincenzo, la Chefi la cuțite.

Antonia și Andrei Ștefănescu s-au despărțit, după o relație de șapte ani. Cei doi au împreună un băiețel, iar la în vara anului 2020 au decis să pună capăt mariajului.

Cei doi au divorțat amiabil, iar cel care a anunțat despărțirea a fost artistul din trupa Alb Negru.

„După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, scria Andrei Ștefănescu. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI