Cine este, de fapt, Szidonia Szasz. A ajuns în tabăra Războinicilor de la Survivor România

Cine este, de fapt, Szidonia Szasz. A ajuns în tabăra Războinicilor de la Survivor România
Cine este, de fapt, Szidonia Szasz. A ajuns în tabăra Războinicilor de la Survivor România

Szidonia Szasz a intrat și ea în competiția Survivor România 2021, în tabăra Războinicilor. Ea este din Brașov, iar din cauza unor probleme medicale, aceasta nu a putut să intre în concurs încă de la început, fiind înlocuită de Mellina.

Cine este, de fapt, Szidonia Szasz

Szidonia Szasz are vârsta de 26 de ani, iar de profesie este tehnician maseur. A practicat vreme de trei ani atletism, după care s-a îndreptat către dans modern și latino. Este pasionată de sport și petrece ore bune la sala de sport, având o formă fizică de invidiat. Szidonia Szasz are 1,65 m înălțime și o greutate de 52 de kilograme. Aceasta practică kickboxing și dorește să demonstreze că nu numai forța fizică este de partea ei, ci și agilitatea, grația și voința.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a spus Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

De menționat este că Războinicii au nevoie de forțe proaspete, iar în afară de Sidonia lor li s-au mai alăturat și alți doi concurenți. Este vorba despre Marius Crăciun și Romina Geczi. Marius Crăciun este din Pitești și a venit la Survivor România să ajute echipa albastră. În vârstă de 25 de ani, Marius Crăciun este pasionat de sport, deși viața de zi cu zi are o profesie de manager marketing, meserie ce nu necesită efort fizic.

Cine sunt Marius Crăciun și Romina Geczi

Marius Crăciun a practicat vreme de 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA și este pasionat și de parkour. El practică și bodybuilding și fitness. Marius Crăciun s-a înscris la Survivor România deoarece își dorește să demonstreze că are abilitățile necesare unei astfel de competiții, considerând că motricitatea, motivația, calmul și agilitatea vor fi punctele lui forțe.

Pentru Războinici a mai intrat și Romina Geczi. Are vârsta de 35 de ani, locuiește acum în Timișoara, după ce cinci ani a locuit în Cipru. De profesie, Romina este maseur și instructor spinning. Ea crede că are motivația ca să treacă peste cele mai dificile momente de la Survivor România. Și în tabăra Faimoșilor a venit un membru nou, este vorba despre artista Andreea Antonescu, bună prietenă în afara competiției cu concurenta Elena Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI