Concurenți Mireasa, sezonul 2. Bursa zvonurilor: cine are cele mai mari șanse să câștige

Concurenți Mireasa, sezonul 2. Bursa zvonurilor: cine are cele mai mari șanse să câștige
Concurenți Mireasa sezon 2: posibil câștigători.

Reality show-ul Mireasa de la Antena 1, s află deja la cel de-al doilea sezon. Telespectatorii pot urmări această emisiunea de Luni până Vineri, de la 14:00 și sâmbăta, în Gală, de la ora 13:30. Se pare că acest sezon a ajuns deja la jumătate, așa că telespectatorii au început deja să facă pronosticuri cu privire la concurenții care au șanse să câștige acest sezon.

Concurenții Mireasa, sezonul 2, care au șanse de câștig

Conform site-ului a1.ro, noul sezon al emisiunii Mireasa de la Antena 1, este prezentat de către Simona Gherghe, aceasta fiind la prima experiență de acest gen.

”Bine ați venit în casa Mireasa, o casă absolut spectaculoasă în care îi așteptăm pe concurenți. Marea gală începe sâmbătă, după Observatorul de la ora 13:00. În acest sezon vor fi opt fete și șase băieți însoțiți de mamele lor, ca să-și cunoască oamenii iubirea. Noi de asta suntem aici, să le punem la dispoziție toate condițiile ca să se simtă bine și să se poată gândi la viitorul partener, cu care ar putea să se căsătorească, la finalul celor patru luni”, a dezvăluit Simona Gherghe, despre noul sezon al emisiunii „Mireasa” de la Antena 1.

Emisiunea Mireasa – sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului Mireasa de pe Antena 1 a debutat pe data de 5 septembrie 2020, moment în care a început și aventura în care s-au aruncat concurenții curajoși și iubăreți.

Concurenții, care sunt 14 la număr, fete și băieți, vor încerca să își găsească jumătatea în casa Mireasa, în care vor locui timp de patru luni, câtva dura un sezon. Ei vor lua legătura cu exteriorul doar prin intermediul Simonei Gherghe, prezentatoarea dornică de provocare.

Concurenți Mireasa sezonul 2 : fetele

Printre concurenții Mireasa sezonul 2 se numără fetele, opt la număr.Acestea se luptă pentru inima unuia dintre cei șase băieți. Acestea sunt:

 • Lorena Corbu, are 23 de ani, originară din Lugoj. Ea a mai participat şi la emisiunea matrimonială Mireasă pentru fiul meu
 • Mădălina Buzatu, are 24 de ani şi este din Iaşi
 • Claudia Ciobanu, are 31 de ani, Oradea. Ea cântă alături de un band de la 16 ani
 • Ştefania Urecheatu, are 23 de ani și este din Bucureşti
 • Andreea Dobre, este din Bucureşti, a intrat în casa Mireasa sperând că îşi va găsi jumătatea
 • Cătălina Stănescu, 23 de ani, din Argeş a ieşit din ultima relaţie serioasă
 • Andra Şerban, 25 de ani, spune despre ea că este o fire prea prietenoasă
 • Lavinia Dotot, 24 de ani, din Sinaia. Este pasionată de motosport şi participă la raliuri, copilot.

Concurenți Mireasa sezonul 2 : fetele

Cei șase băieți au intrat în casa Mireasa dornici să-și cunoască marea dragoste. Cinci dintre ei au venit însoțiți de mamele acestora. Unul dintre ei nu a venit însoțit de mamă, din cauză că aceasta a decedat în urmă cu doi ani. Printre aceștia se numără:

 • Cătălin Căruţaşu are 34 de ani și este din Brăila. El va participa la emisiune alături de mama sa, doamna Geta.
 • David Stanciu, are 30 de ani și este din Bucureşti, dar lucrează în Franţa. Doamna Maria, este cea alături de care va participa la emisiune.
 • Radu Bobelică, are 31 de ani și este din Simeria, a ieşit dintr-o relaţie de 5 ani. Radu participă la emisiune alături de mama sa, doamna Ana.
 • Ştefan Luca, 27 de ani, din Dolj, dar lucrează ocazional în Germania. El va participa alături de mama sa, Viorica.
 • Mihai Dumitru are 31 de ani și este din Constanţa. Acesta este singurul concurent Mireasa care nu va intra în competiţie alături de mama sa.
 • Ionuţ Ungureanu are 30 de ani, îşi doreşte să devină hair-stylist şi să aibă propriul său salon. Participă la emisiune alături de sora mamei lui, doamna Ermina.

Concurenți Mireasa sezonul 2

Marii câștigători ai sezonului 1 al emisiunii Mireasa de la Antena 1, au fost Armando și Andra. Ei au câștigat Marele premiu, în valoare de 40.000 de euro.

Armando și Andra, concurenții care au câștigat sezonul 1 Mireasa.
Sezonul 2 Mireasa: concurenți cu șanse de câștig.

Încă nu se știe cine va câștiga cel de-al doilea sezon Mireasa, dar telespectatorii care sunt fani ai acestei emisiuni se întrec în a face pronosticuri în ceea ce privește cuplul a cărui iubire va învinge.