Modificări la Casa iubirii de la Kanal D. Andreea Mantea dezvăluie ce e nou VIDEO

Modificări la Casa iubirii de la Kanal D. Andreea Mantea dezvăluie ce e nou VIDEO
Ce modificări au fost aduse la Casa Iubirii?

Andreea Mantea vine cu noi detalii pentru fanii ei despre noua emisiune de la Kanal D. Celebra prezentatoare TV revine pe micile ecrane în cadrul unui show cu și despre dragoste. Ce amănunte au aflat internauții despre noul proiect și care au fost modificările aduse recent? „Este un pic schimbat formatul”, a subliniat moderatoarea. Ce spune bruneta despre experiența de neuitat de care vor avea parte concurenții?

Casa Iubirii: modificări în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D

Andreea Mantea a părăsit emisiunea ,,Puterea Dragostei” ce între timp a fost dirijată de Cristina Mihaela Dorobanțu în Turcia. Bruneta își dorea enorm să revină pe meleaguri și să își crească micuțul alături de familie.

Ea a luat o hotărâre grea atunci, mai cu seamă că unii fani o adorau în acel format. Iată că nu a trecut mult timp până ce aceasta sa revină în fața publicului într-un proiect similar.

Bianca Comănici a fost cea care a discutat câteva clipe cu vedeta chiar cu puțin timp înainte de premiera show-ului. Competiția își propune același lucru: să unească posibile cupluri pe viață într-un cadru ferit de alte ispite din jur.

Emoțiile prezentatoarei își spun cuvântul asupra ei, dar cu toate astea promite să nu se lasă pradă lor și să pășească încrezătoare în Casa iubirii.

Andreea Mantea: Personajul principal în aceasta emisiune este iubirea.(…) Iubirea este alcătuită din toate sentimentele, inclusiv cele mai urâțele. Ne ferim de suferință, de gelozie, de neîncredere, dar dacă nu le trăim nu avem cum să simțim iubirea cu adevărat.

Bianca Comănici: Și eu le-aș da un sfat: să riște! De multe ori ar putea câștiga experiență sau orice. Așa cum au făcut și alte cupluri, au riscat și sunt împreună și fericiți. Eu cred că vor pleca multe cupluri de aici pentru că se simte o căldură.

„Este un pic schimbat formatul…”

Moderatoarea a subliniat că formatul este puțin schimbat față de ,Puterea Dragostei’, iar de această dată rezolvarea conflictelor va fi pe primul lor.

„Este un pic schimbat formatul și vor avea parte de astfel de momente, care se vor concentra foarte tare pe rezolvarea problemelor, nu doar în cuplu și ci dintre o discuție mai aprinsă dintre două fete, doi băieți.

Vom miza foarte mult pe rezolvarea conflictelor, pentru că ne dorim să-i susținem din tot sufletul și cu tot ce putem noi, în așa fel încât să nu există conflicte, supărare, să fie foarte frumos”, a mai spus Andreea Mantea (Sursa: wowbiz.ro)