Concurentă-surpriză la Survivor România de la PRO TV. Ce vedetă va apărea: „Nu știu ei ce pot face” (exclusiv)

Concurentă-surpriză la Survivor România de la PRO TV. Ce vedetă va apărea: „Nu știu ei ce pot face” (exclusiv)
Concurenta-surpriza la Survivor Romania de la PRO TV. Ce vedeta va aparea

Oficialii de la PRO TV se pregătesc de lansarea celui de-al treilea sezon Survivor România, după ce au cumpărat formatul de la Kanal D. Lista concurenților care vor participa în cel mai dur reality-show din lume nu este, încă, definitivată. Cine este vedeta de 46 de ani care ar putea concura în Survivor România 3. Contractul nu a fost încă semnat.

Cine este artista de 46 de ani care ar putea participa la Survivor România 3

Silvia Lăuneanu este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din România. Fata cu vioara, artista cu cel mai lung păr din showbiz, podoabă capilară ce măsoară mai bine de un metru, a vorbit în exclusivitate pentru impact.ro, mărturisind că ar fi tentată să participe la sezonul 3 Survivor România.

La 46 de ani, solista D la Vegas arată senzațional și pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, având o condiție fizică excelentă.

„Sunt teribil de pregătită să mă duc să iau trofeul. Nu cred că ei știu ce poate o fată ca mine, de 46 de ani. Nimeni nu-și imaginează câtă forță mai poate avea un om la această vârstă.

Un om antrenat, desigur. Eu mereu am fost în finală sau am câștigat concursurile la care am participat.”, a declarat Silvia Lăuneanu, fata cu vioara, exclusiv pentru Impact.

Nu este prima dată când Silvia Lăuneanu participă la un concurs de supraviețuire. Frumoasa brunetă a concurat, acum 12 ani, la emisiunea „Rătăciți în Panama” de la Kanal D.

Silvia Lăuneanu a mai participat la casting pentru Survivor România

Deși este o fire competitivă, sportivă, cu o mare anduranță fizică, cântăreața recunoaște că este o femeie pofticioasă și nu știe cum s-ar descurca în condițiile din Republica Dominicană.

Silvia Lăuneanu a mărturisit că a mai fost la casting pentru sezoanele trecute Survivor România, cele care s-au difuzat la Kanal D, însă s-a retras pe ultima sută de metri, realizând că nu poate fi plecată de acasă luni de zile, având un copilaș mic de crescut.

„Știu ce presupune un astfel de concurs de supraviețuire, am fost finalistă la „Rătăciți în Panama”, am ratat trofeul la mustață.

Nu rezist la foame, sunt o pofticioasă, dar am o mare rezistență psihică și fizică, rezist la probe sportive, anduranță, competiție. Am mai participat la casting, dar mi-a fost imposibil să plec atâtea luni de acasă, în Republica Dominicană, aveam copil mic.”, a completat frumoasa brunetă pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI