Fiul Silviei Lăuneanu e un mic geniu. Cum arată și ce știe să facă, la vârsta lui: ”La 1 an știa deja toate literele”

Fiul Silviei Lăuneanu e un mic geniu. Cum arată și ce știe să facă, la vârsta lui:  ”La 1 an știa deja toate literele”
Fiul Silviei Launeanu e un mic geniu

Fata cu vioara este cât se poate de mândră. Fiul Silviei Lăuneanu de la Vegas este un mic geniu. Cum arată micuțul Alexandru și ce știe să facă, la vârsta lui. Fosta componentă a trupei D la Vegas a dat tot din casă. Cum arată fiul ei și cum se descurcă.

Fiul Silviei Lăuneanu e un mic geniu

Frumoasa brunetă este o mămică de nota 10 pentru micuțul Alexandru, care la vârsta de cinci ani este un împătimit al calculelor matematice. La vârsta de doar un anișor, fiul artistei știa deja toate literele din alfabet, iar Silvia Lăuneanu este convinsă că băiatul ei va ajunge un om mare, într-o zi.

Chiar dacă este pasionat de științele exacte, Alexandru este și o fire sportivă. Fiul Silviei face înot de performanță, joacă bachet și merge la cățărări. Asta nu este tot. Băiețelul visează să devină un mare parașutist, când va fi adult.

Alexandru este un personaj. Perioada “stăm acasă” a fost categoric o mare provocare pentru noi, dar am găsit variante. Efectiv sufrageria noastră s-a transformat într-un loc de joacă veritabil. Tobogan în mijlocul camerei, trambulină, coș de baschet, turnuri cu bile, puzzle-uri uriașe, cuburi, lego, instrumente muzicale…și multe altele. Avem însă un mare noroc. Alexandru nu se plictiseste! Are atâta treabă! Efectiv acest copil este capabil să scrie și să calculeze ore întregi. E plăcerea lui absolută!

Prima lui mare iubire a fost alfabetul. La 1 an știa deja toate literele. Îl plimbam cu căruciorul și auzeai la un moment dat că făcea “spelling” (citea pe litere). Tot ce vedea pe pereți, prin magazine…era fascinant să vezi un bebe care buchisea literele. În momentul de față el scrie și citește bine în românește (aproape mai bine decât vorbește). Apoi a descoperit cifrele. Senzație pentru el! Atât de îndrăgostit este de cifre, încât sunt dimineți când se așează în fața tăbliței  (Da! Avem și tablă acasă!) și “lucrează”.

Alexandru visează să devină un parașutism de renume

Fiul frumoasei Silvia din trupa D la Vegas este o mamă cu normă full. Pe perioada pandemiei, bruneta s-a menținut ocupată. A predat online și a continuat sesiunile clubului pe care îl conduce “Little Broadway Music Club”.

Tabele cu adunări, scăderi, descompunerea numerelor…tot felul de jocuri cu numere pe care le inventează. Foarte complicat de povestit cum un copil de vârsta lui are aceste pasiuni. S-a născut cu cartea în mână! Nimeni niciodată nu l-a forțat să învețe aceste lucruri. I-am urmărit aceste aptitudini, i-am oferit apoi toate informațiile de care avea nevoie și din joacă a învățat tot ce știe.  Memoria lui este ceva ireal.

Mă fascinează! Acest copil este o mare provocare pentru noi și firește că această inteligență a venit la pachet și cu un soi de comportament diferit. Trebuie să-ți ofer un interviu împărțit în capitole ca să pot să acopăr subiectul Alexandru. Pe lângă inteligența lui neobișnuită este și foarte atletic. Face înot de performanță, joacă baschet, mergem săptămânal la cățărări și adoră toate activitățile cu factor de risc. Își dorește foarte tare să facă  “carașutism”. Categoric (peste niște ani) instructorul lui de zbor și “carașutism” va fi chiar tati.”, a declarat Silvia Lăuneanu exclusiv pentru Click!