Concurenta surpriză care va veni la Survivor România. Apare, cel mai probabil, în sezonul 3 la Kanal D

Concurenta surpriză care va veni la Survivor România. Apare, cel mai probabil, în sezonul 3 la Kanal D
Ce concurentă surpriză ar putea participa la sezonul 3 din Survivor Romania

Telespectatorii Survivor România vor avea parte de o surpriză de proporții în sezonul 3! Este frumoasă, arată bine, cunoscută, practică sporturi dure și nu ratează nici măcar o ediție din faimosul show! Tânăra cochetat cu ideea de a participa și la Exatlon, dar se apropie din ce în ce mai mult de competiția din Republica Dominicană în care se află acum Faimoșii și Războinicii.

O nouă concurentă este gata să cucerească emisiunea Survivor. Cine este și când o să apară în show

Este vorba despre Bianca Maharu, fiica lui Nicu Maharu, ce este îndrăgostită de această competiție ce testează limitele tuturor. Tânăra este pregătită încă de pe acum să participe la show, mai ales pentru că practică box de performanță de 7 ani, dar a fost îndrăgostită și de kick-boxing.

Sporturile extreme nu îi sunt străine, astfel că în urmă cu 3 ani s-a înscris pentru a concura în Exatlon după ce a urmărit tot ce s-a întâmplat în ultimul sezon. Din păcate, problemele de sănătate ale tatălui său au făcut-o pe aceasta să rămână în țară. Acum nu ar mai da înapoi atunci când vine vorba de competiția Survivor, mai ales pentru că urmărește fiecare ediție și este fana Faimoșilor, susțin apropiații ei, potrivit WOWbiz.

Dacă Bianca Maharu își ia inima în dinți și se hotărăște să participe în competiția din Republica Dominicană, aceasta va avea și o provocare mare de înfruntat. Ea îi va duce dorul iubitei sale brunete ce stă mereu lângă ea. Nu mai este un secret faptul că fiica lui Nicu Maharu preferă femeile și și-a găsit liniștea în brațele unei tinere la fel de frumoase ca și ea.

Drama Biancăi Maharu. Ce a pățit tânăra

Bianca Maharu a avut o relație foarte bună cu tatăl ei, Nicu Maharu, ce s-a stins din viață după ce s-a luptat cu problemele de sănătate. Tânăra a trecut prin momente cumplite în momentul în care și-a pierdut părintele alături de care a stat până în ultimele clipe. Deși spera ca acesta să își revină, se pare că totul s-a terminat dramatic.

”Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă, în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, tăticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul, TATAAAA, durerea e prea mare! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”, spunea tânăra pe atunci.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI