Concurenta de la Survivor România care muncește cu ziua. Din ce a ajuns să trăiască

Concurenta de la Survivor România care muncește cu ziua. Din ce a ajuns să trăiască
Ce concurentă a rămas fără bani după Survivor România. Ce a ajuns să facă

O concurentă de la Survivor România se confruntă cu probleme imense! Vedeta nu mai poate să răzbească financiar, așa că trăiește de la o zi la alta. Aceasta și-a pierdut toți banii și susține că nu a câștigat mult de pe urma show-ului de la Kanal D.

Ce concurentă de la Survivor România a rămas fără bani după competiție. Dezvăluiri cutremurătoare

Survivor România este o competiție extrem de dură, așa că mulți nu reușesc să facă față condițiilor din Republica Dominicană. Totuși, nici viața reală nu este mai ușoară, așa că o concurentă este nevoită să facă față unor provocări greu de îndurat.

Georgiana Lupu susține că nu a rămas cu foarte mulți bani după ce a părăsit competiția, mai ales pentru că a fost nevoită să își cumpere mobilă pentru o garsonieră primită de la Primărie, dar și să își achite câteva datorii. Mai mult, ea nu a uitat să facă un bine din puținul său.

„Banii câștigați la Survivor i-am investit în mobilă pentru că am primit o garsonieră de la primărie, însă era goală. Și am avut și câteva datorii. S-au dus foarte repede.

Am mai ajutat câțiva copilași, cum am zis, cu anumite pachete, haine, dulciuri. Copii care au crescut fără mamă, fără tată… pentru că n-am uitat de unde am plecat și n-o să uit niciodată.”, a spus Georgiana Lupu pentru Ciao.

Ce a ajuns să facă Georgiana Lupu după Survivor: ‘Azi spăl un covor, mâine culeg o găleată cu vișine’

Georgiana Lupu și-a trăit copilăria mergând dintr-un orfelinat în altul, la fel ca și Zanni.

Aceasta a fost nevoită să muncească foarte mult pentru a depăși anumite probleme, dar iată că ghinionul o urmărește la fiecare pas. Ea a rămas fără bani după competiția de la Kanal D, așa că a fost nevoită să își găsească rapid de muncă pentru a putea să se întrețină.

Concurenta de la Survivor a dezvăluit că trăiește de pe o zi pe alta, lucrând cu ziua. Aceasta își ajută diverși prieteni și vecini cu treburile din gospodărie sau pur și simplu face curățenie prin locuințe.

„Trăiesc așa… mai lucrez cu ziua, mai împrumut bani. Mă mai duc la vecini, la prieteni să-i ajut cu diverse lucruri.

Azi spăl un covor, mâine culeg o găleată cu vișine sau cireșe… poimâine mut o mobilă… lumea are treabă, acum, pe timp de vară se adună praful în case, mulți fac curățenie generală.”, a mai spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI