Concurenta de la Survivor România care a dansat pentru milionarul Cristian Țânțăreanu

Concurenta de la Survivor România care a dansat pentru milionarul Cristian Țânțăreanu
Concurenta de la Survivor România care a dansat pentru milionarul Cristian Țânțăreanu

O concurentă de la Survivor România 2021 a dansat pentru milionarul Cristian Țânțăreanu. Celebrul afacerist are câteva amintiri pe cinste din ziua „spectacolului”. Despre cine e vorba și cum s-a petrecut totul?

Survivor România 2021. O concurentă cunoscută a dansat pentru Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu nu poate să nu rememoreze ziua în care o concurentă de la Survivor România 2021 l-a încântat cu talentul său. Este vorba despre Elena Marin, artistă din baletul Andreei Bălan deja de mulți ani.

Dansul extrem de sexy pe care i l-a făcut milionarului a avut loc în perioada în care femeia nu era cunoscută în lumea televiziune. Ea a fost sunată atunci de un prieten apropiat al afaceristului cu rugămintea de a participa la un eveniment mai intim al acestuia, la o petrecere cu multe din cunoștințele sale.

Astfel, chiar de ziua sa de naștere Elena i-a oferit un dans lasciv pe care bărbatul nu are cum să-l uite. În acest an, colega și prietena Andreei Marin a acceptat o nouă provocare și a mers la Survivor România unde a dat de câteva probleme la care probabil nu s-ar fi gândit.

Dincolo de neînțelegeri și controverse, aceasta a reușit să își lege prietenii cu Simona Hapciuc și cu Georgiana Lupu, care au sprijinit-o în momentul în care s-a certat cu Zanni sau alți coechipieri.

Artista se află în centrul unor discuții grele

”Elena i-a spus că îl iubește, că abia așteaptă să se întoară la el acasă, după Survivor, că se vor căsători și că vor face ca relația să meargă mai bine ca înainte. Și i-a cerut să o aștepte, lucru pe care l-ar fi făcut orice femeie care știe că iubitul ei rămâne singur atâtea luni, mai ales că avuseseră o mică ceartă în cuplu și abia se împăcaseră. Asta a fost discuția, toți cei de la Survivor au auzit-o, era totuși în avion, iar acolo nu este prea multă intimitate”, a spus sursa pentru Wowbiz.ro.

”Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț.(…)

Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?”, au fost vorbele lui Zanni care au rănit-o atât de tare pe dansatoare încât a izbucnit în lacrimi și a simțit nevoia sa argumenteze afirmațiile grele ale cântărețului în cadrul unui testimonial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI