Ce spune Xonia despre scandalul dintre Laura Giurcanu și Andreea Tonciu de la Survivor România 2022. Ce s-a întâmplat în ultima ei noapte în Dominicană

Ce spune Xonia despre scandalul dintre Laura Giurcanu și Andreea Tonciu de la Survivor România 2022. Ce s-a întâmplat în ultima ei noapte în Dominicană
Ce spune Xonia despre scandalul dintre Laura Giurcanu si Tonciu de la Survivor Romania

Conflictul care s-a iscat în tabăra Faimoșilor între Andreea Tonciu și colegii săi CRBL și Laura Giurcanu i-a lăsat fără cuvinte pe internauți. Proaspăt ieșită din competiție, Xonia a făcut dezvăluiri incredibile legate de ultima sa noapte petrecută în jungla dominicană. Pe cine vede artista în marea finală.

Cum o apără Xonia pe Laura Giurcanu, în scandalul cu Andreea Tonciu

Spiritele s-au încins în tabăra Faimoșilor, atunci când Andreea Tonciu a făcut anumite comentarii la adresa Laurei Giurcanu, criticând-o pe blondină de faptul că ar fi petrecut 3 ore în apă alături de TJ Miles.

Bruneta nu este de acord ca o femeie implicată într-o relație serioasă să petreacă mult timp singură în compania altui bărbat.

Laura Giurcanu s-a apărat, spunându-i coechipierei sale că nu are de ce să se ascundă, iar relația sa de acasă se bazează pe multă încredere, motiv pentru care prietenia cu băieții din echipă nu ar reprezenta o problemă pentru iubitul ei.

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Xonia i-a luat apărarea Laurei Giurcanu, explicându-i soțului Andrei cum vedea ea această situație, fiind de partea influenceriței.

„A fost ultima noapte în care am fost eu (n.r. – cea în care s-au certat Andreea Tonciu și Laura Giurcanu). Nu e o situație placută, cand vezi prietenii că se cearta și se jignesc, e o tensiune. Nu cred că a dormit nimeni în acea noapte. Fiecare om este diferit, avem nevoie de spațiu, de somn.

În cazul Laurei (n.r – Giurcanu), eu nu am pe nimeni acasă și nu contează ce crede lumea. Când ai pe cineva și se speculează, nu mi se pare ok. O înțeleg pe Laura că a trebuit să spuna punctul ei de vedere, că nu există nimic acolo (n.r. – între ea și TJ Miles).

Orice se poate întâmpla, dar pe cine văd eu cel mai strong sunt 4 persoane: Laura, TJ ne-a dovedit că e foarte strong pe traseu și e cel mai puternic, Emil si Radu au foarte mari șanse psihic și fizic.”, a declarat Xonia la PRO TV.

Soțul Andreei Tonciu nu a fost de acord ca bruneta să participe la Survivor

Andreea Tonciu a demonstrat mereu că este o femeie ambițioasă și puternică, iar atunci când își propune ceva, nimic nu-i mai stă în cale. Participarea sa la Survivor România nu l-a încântat pe Daniel Niculescu, soțul brunetei fiind șocat de condițiile grele la care sunt supuși concurenții în jungla dominicană.

Soțul Andreei e șocat de situație. Daniel i-a zis să nu se ducă, pentru că e greu, că nu e făcută pentru așa ceva. Lui i se pare șocant să stai atâtea zile nemâncat și fără somn. Dacă ar vedea-o pe Rebecca cum reacționează la ce se dă pe post, Andreea nu ar mai sta nicio secundă acolo.

Copilul e traumatizat de ceea ce vede. Plânge nonstop când vede că pierde. Are emoții fantastice. Suntem șocați de reacția fetei la acest show. Toți sunt unul pentru unul. Nu contează ce spun cei din jur, eu trebuie sa fiu primul. Acolo sunt separați, e fiecare pentru el.”, a declarat mama Andreei Tonciu în emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV.

Andreea Tonciu a fost accidentată în cadrul jocului pentru recompensă de duminică, 23 ianuarie, dar și-a revenit după ce a primit îngrijirile medicale, odată ajunsă de urgență, la spital. Faimoșii au câștigat primul joc al sezonului. Luni, 24 ianuarie, are loc primul consiliu de nominalizare al săptămânii.