Concurenta de la Survivor 2022 care s-a despărțit de iubit. Anunțul care i-a surprins pe toți

Concurenta de la Survivor 2022 care s-a despărțit de iubit. Anunțul care i-a surprins pe toți
In ce relatii e cu fostul iubit

O vedetă de la Survivor a decis să se despartă de iubitul ei. Este vorba despre o Faimoasă, aceeași despre care Andreea Tonciu a spus că ar fi foarte apropiată de un alt concurent din echipa lor și chiar i-a surprins pe cei doi îmbrățișați. La Survivor România 2022 se întrevăd relații și apropieri între membrii echipei Faimoși.

O Faimoasă s-a despărțit de iubit

Andreea Tonciu a declarat recent că a observat o apropiere între TJ Miles și Xonia, dar după ce ea a plecat, canadianul ar fi pus ochii pe Laura Giurcanu. Mai mult, vedeta a mărturisit că are o fotografie în care Xonia și TJ Miles stăteau îmbrățișați în avion, în drum spre Republica Dominicană.

Acum, cântăreața a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Michael. Vedeta a povestit într-un interviu pentru Revista Viva! că nu mai este într-o relație cu iubitul ei.

”Eu nu mai sunt într-o relație, dar Michael a fost foarte bucuros pentru mine când a aflat că voi participa la emisiunea Survivor. Este o emisiune pe care el o urmărește în America de ani de zile și îi place la nebunie. Am rămas buni prieteni și ne susținem în continuare”, a spus Xonia.

Vedeta a povestit despre iubitul ei, anterior. Deși aveau o relație la distanță, ei se înțelegeau bine.

Ce spunea vedeta despre relația ei

”Toate lucrurile sunt bine, spre bine. N-am un anunț să îți zic că n-am fost cerută sau ceva de genul ăsta, asta ar fi putut fi singura schimbare. 

Însă nu, suntem la fel de bine, la fel de îndrăgostiți. În ultima perioadă, el a avut în construcții foarte multă treabă, are un nou proiect și am fost foarte mult pe teren cu el și mi-a plăcut să văd cum stau lucrurile și acolo, cum evoluează și care sunt pașii.

O să ajungă acum în septembrie (n.r.2021) sau daca nu, la anul. Vreau să îi arăt și locurile turistice cum ar fi Castelul Bran.

Mi-ar plăcea să îi arăt și niște mănăstiri pentru că avem niște mănăstiri foarte frumoase” spunea Xonia despre iubitul american.

Discretă cu viața personală, vedeta a ales să nu împărtășească faptul că este o femeie liberă. Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune, iar Michael a susținut-o în participarea ei la Survivor România 2022.