22 feb. 2024 | 23:04

Concurenta care s-ar fi îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, a dezvăluit tot: „Ţânţarului i se face poftă”

Emisiuni TV
Concurenta care s-ar fi îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, a dezvăluit tot:
Concurenta care s-ar fi îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars

O discuție în pădure, departe de urechile celorlalți, a scos la iveală un secret: cine este concurenta care s-ar fi îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, după tot ce a văzut în jungla din Republica Dominicană, a dezvăluit tot.

O dezvăluire neașteptată

Jador va rămâne, fără doar și poate, unul dintre cei mai controversați concurenți din istoria Survivor România. Cântărețul a fost protagonistul multor momente tensionate, nu a ezitat să spună exact ce are pe suflet, fără să țină cont de reacțiile altora sau antipatiile pe care ar putea să le atragă.

Maria Lungu şi Jador au purtat o discuţie în pădure despre părerea Razboincilor despre artist.

„Ce părere au ei despre mine? Cum mă văd?”, a întrebat Jador.

„Nici nu cred că ar trebui să te încordezi. Dacă te duci o noapte acolo le ai pe toate, cad toate fetele pe lângă tine. Eşti mai şmecher decât oricine de acolo, ai faimă, ai talent, ai bani, ai haz”, i-a răspuns Maria Lungu.

Cine este concurenta care s-ar fi îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars

Se pare că vulcanicul Faimos i-ar fi picat cu tronc unei concurente. În momentul în care a aflat secretul, Jador a fost vizibil măgulit, însă a ținut să puncteze că nu este un bărbat disponibil, are iubită.

„Alexandrei Ciomag îi place de tine. Pe bune îţi zic, nu mint”, a dezvăluit Maria.

„Dar de ce îi place de mine?”, a vrut să știe Jador.

„Pentru că eşti caterinca. Şi mie îmi place de tine, dar nu aşa cum te place ea. Ea e reticenta pentru că uneori o dai în altele”, i-a răspuns blonda.

‘Nu mă las uşor, vorbesc serios! Nu, chiar îmi place de ea, e fata drăguţă, sexy, dar eu am femeie. Eu ţin la femeia mea, nu am nevoie de Ciomag, e o ispită. Sunt frumuşel, negru, cu părul pe spate. Sunt gagicar, fac ravagii şi în junglă. Dar nu se poate atinge de mine, am iubită. Nu se poate atinge de trupul acesta de zeu. Sunt eu negru, dar am talent.

Eu am nişte apucături noaptea! Mă trezesc şi dacă văd un corp care nu e la locul lui, ţânţarului i se face poftă de nişte sânge”, a spus Jador.

Te-ar putea interesa și: Jador, luat la rost de Faimoși după ce au pierdut imunitatea, la Survivor All Stars. Ce a putut spune despre Ștefania Stănila i-a revoltat pe colegi

Concurenta care s-ar fi îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, a dezvăluit tot: "Ţânţarului i se face poftă"

„Mereu mă face să mă simt mai bine”

Alexandra Ciomag a recunoscut că are o simpatie pentru Jador, pe care l-a caracterizat ca fiind glumeț, un om care reușește mereu să îi schimbe starea.

„Jador este o persoană foarte glumeaţă. Este simpatic, chiar am râs cu el şi îmi schimbă mereu starea de spirit. Mă distrează, nu mă plictisesc lângă el. Mereu mă face să mă simt mai bine. În plus, îmi place că nu a avut glume deplasate cu mine, chiar se vede că m-a respectat. Când întrecea măsura, i-au atras ceilalţi atenţia”- Alexandra Ciomag.

Te-ar putea interesa și: Poveste de iubire la Survivor All Stars. Concurenţii care nu îşi mai pot ascunde sentimentele: „Nu mă face să-mi pară rău!”

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro