01 nov. 2021 | 17:01

Complimentul suprem primit de Sorana Cîrstea. Cine i-a scris iubitei lui Țiriac Jr.

Sport
Complimentul suprem primit de Sorana Cîrstea. Cine i-a scris iubitei lui Țiriac Jr.
Complimentul suprem primit de Sorana Cîrstea. Cine i-a scris iubitei lui Țiriac Jr.

Complimentul suprem primit de Sorana Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac n-a participat la Transylvania Open ce a avut loc la Cluj. De altfel, jucătoarea din Târgoviște n-a mai jucat nicio partidă de la Indian Wells, luându-și o vacanță. În acest timp, ea și-a schimbat look-ul și a postat imaginea pe o rețea de socializare, lucru ce a stârnit admirația urmăritorilor contului său. Și comentariul unei persoane speciale pentru Simona.

Complimentul suprem primit de Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a evitat să participe la turneele din ultima perioadă. După Indian Wells, iubita lui Ion Ion Țiriac a lut o pauză. Ea nu s-a înscris nici la turneul de la Moscova, nici la cel de la Cluj. În ambele a fost prezentă și vechea ei „prietenă” Simona Halep. Dar, se pare că în competiția de la Linz, Sorana nu va mai scăpa de posibila întâlnire cu soția lui Toni Iuruc, cu care se știe din copilărie, fără a fi reușit să se împrietenească. De altfel, Sorana a participat de 9 ori la turneul de la Linz, în timp ce Halep n-a mai luat startul acolo din 2012.

Sorana Cîrstea a fost, însă, activă pe rețelele de socializare. Iar ultima postare i-a adus un compliment deosebit. Sorana și-a arătat noua coafură într-o imagine făcută în fața unei lucrări a faimosului și straniului artist Bansky. Acesta își vinde lucrările cu zeci de milioane de euro, dar ține să rămână anonim, identitatea lui reală fiind încă necunoscută. A fost și motivul pentru care comentariul Soranei cu care și-a însoțit fotografia a fost „Hello stranger” (n.r. – Salut, străine”) și hashtagul #bansky.

Cine i-a scris iubitei lui Țiriac Jr.

Sorana Cîrstea a primit, pentru postarea ei, peste 8.000 de aprecieri, dar și câteva comentarii. Printre acestea s-a aflat cel al vechii sale prietene, germanca de origine croată, Andrea Petkovic (34 de ani). Petkovic este ea însăși jucătoare în circuitul WTA, ocupând locul 86 în ierarhia mondială. Aceasta i-a făcut cel mai frumos compliment. „Ador această coafură! Ești foarte Monica Bellucci”, a fost comentariul făcut de Petkovic la fotografia postată de Sorana.

Monica Belucci (57 de ani) a fost și încă a rămas unul dintre sex-simbolurile cinematografiei italiene și mondiale.  A devenit faimoasă după apariția în pelicula „Dracula” regizată de Francis Ford Coppola. Alte filme cunoscute sunt „„Malena”, „Irreversible”, „Lacrimi din soare”, „Matrix-Reîncărcat”, Matrix-Revoluții”, „Patimile lui Hristos” (n.r. – unde a jucat alături de Maia Morgenstern, Belucci având rolul Mariei Magdalena) și multe altele. Între 1999 și 2013 a fost căsătorită cu actorul francez Vincent Cassel. Belluci încă eclipsează multe tinere actrițe nu doar prin jocul său, ci și prin felul în care reușește să se mențină fizic.

 

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro