25 mai 2024 | 07:40

Compatibilități zodia Fecioară. Pe cine să ţină aproape aceşti nativi şi de cine trebuie să se ferească

Horoscop
Compatibilități zodia Fecioară. Pe cine să ţină aproape aceşti nativi şi de cine trebuie să se ferească

Întâlnești pentru prima dată un prieten Fecioara? Ei bine, ar trebui să te ciupești și să întrebi „Ma potrivesc cu adevărat compatibilitatea cu Fecioara?” Dacă nu, ești arhitectul propriei tale nenorociri. Fecioara crede în sinceritate, loialitate și practicitate și așteaptă același lucru de la partenerul lor. Desigur, au o inimă grijulie, dar cuceritoare, nu este ceașca de ceai a tuturor. Pentru asta, trebuie să fii compatibil cu el sau ea. Deci, de ce să așteptați? Iată ce compatibilități are zodia Fecioară.

Compatibilități zodia Fecioară

Fecioarele sunt născute în perioada 23 august-22 septembrie. Reprezintă un semn de pământ condus de planeta Mercur. Nativii din zodia Fecioară sunt timizi și autonomi, durează mai mult decât de obicei să accepte propunerea de prietenie. Cei mai potriviți pentru zodia Fecioara sunt Taurii, Racii, Scorpionii și Capricornii.

Indivizii Fecioară sunt exemple perfecte de perfecționiști și au o atitudine care îi poate face pe Gemeni și Săgetători să nu le placă deloc. Iată așadar ce compatibilități are zodia Fecioară.

Compatibilitatea Fecioarei cu semnele de foc

Fecioară și Berbec

Împerecherea dintre indivizii Fecioară și Berbec este nefastă. Va fi nevoie de un efort serios pentru a dezvolta conexiuni bune între cei doi, deoarece relația de dragoste este o nucă greu de spart. Cu toate acestea, amândoi se află sub supravegherea planetelor Mercur și Marte, ceea ce îi va ajuta să supraviețuiască unei faze provocatoare a relației lor. Indivizii din zodia Fecioarei și Berbecului vor avea un test dur de compatibilitate.

Fecioară și Leu

Nativilor Fecioară le va fi greu să devină compatibili cu indivizii Leu. Deși este un meci decent în care ambii nativi sunt pasionați și oferă dragoste necondiționată partenerilor lor. Asocierea Soarelui și Mercur dezvăluie că cuplul poate obține o relație stabilă dacă primește o contribuție egală din ambele părți. În caz contrar, pot pierde încrederea și sprijinul partenerului. Astfel, vor avea un punctaj satisfăcător la testul de compatibilitate.

Fecioară și Săgetător

Înfrățirea indivizilor Fecioară și Săgetător este una dificilă. Cei doi trebuie să-și rezolve diferențele reciproce și să-și distrageți atenția către un obiectiv comun pentru a dezvolta o relație pe termen lung. Punând sare pe rană, combinația dintre Mercur și Saturn va avea un efect negativ asupra relației lor și, ca urmare, pot decide să se despartă. Abia se găsesc asemănări între Fecioară și partenerul Săgetător. Vei fi rezultate nefavorabile la contorul de compatibilitate.

Vezi și Piatra potrivită zodiei Fecioară. Talismanul magic care aduce noroc acestor nativi

Compatibilitatea Fecioarei cu semnele Pământului

Fecioară și Taur

Se potrivesc! Relația dintre indivizii Fecioară și Taur este o fericire cerească. Amândoi află încet-încet despre nevoia celuilalt de stabilitate în viața amoroasă. Semnele duale de Pământ indică faptul că indivizii Fecioară sunt aproape compatibili cu partenerii Taur, deoarece ambii nativi sunt susținători, grijulii și recunoscători. De asemenea, combinațiile planetare ale lui Mercur și Venus prevăd că cuplul poate avea o relație mai echilibrată.

Fecioară și Fecioară

Cele două Fecioare împreună pot face echipă pentru a stabili o conexiune bună. Dar, amândoi trebuie să se înțeleagă destul de bine. Unirea a doi oameni guvernați de Mercur simbolizează că, cuplul va avea rezultate pozitive dacă ambii nativi sunt gata să facă sacrificii pentru partenerii lor. În caz contrar, vor avea o relație pe termen scurt. Cei doi se vor strădui să găsească un scor bun de compatibilitate.

Fecioară și Capricorn

Indivizii Fecioară și Capricorn au potențialul de a construi o relație de lungă durată. Cei doi vor să crească nivelul de entuziasm al relației lor și nu le este frică niciodată să încerce ceva nou. Unirea planetelor Mercur și Saturn sugerează că s-ar putea să se confrunte cu mai multe suișuri și coborâșuri în relația lor. Indivizii Fecioară își vor arăta o apreciere față de partenerul lor, în timp ce nativii Capricorn își încurajează partenerii Fecioară să atingă obiectivele căsătoriei dorite.

Compatibilități zodia Fecioară

Zodia Fecioară – compatibilități

Compatibilitatea Fecioarei cu semnele de aer

Fecioară și Balanță

Nativii Fecioarei și Balanței pot forma o pereche complementară prin schimbul de opinii, idei și ambiții. Duo-ul este binecuvântat de zeul iubirii, Venus și Mercur, ceea ce înseamnă că nativii se pot aștepta la o relație stabilă. Elementul Pământ și Aer sugerează că, cuplul poate avea unele diferențe între ei. Chiar dacă persoanele Fecioară se vor simți confortabile, încrezătoare și deschise la minte cu nativii Balanță. În cele din urmă, cei doi vor supraviețui testului de compatibilitate.

Fecioară și Gemeni

Indivizii Fecioară și Gemeni pot forma împreună un parteneriat minunat. Nativii Fecioară, știu cum să hrănești și să ghideze prietenul Gemeni, în timp ce gemenii vor spori nivelul de încredere. Ulterior, amândoi vor fi legați de iubire necondiționată. Unirea a două minți mari! Nu este greșit să se spună asta, atunci când un cuplu este guvernat de planeta Mercur. Astfel, cei doi pot stabili conexiuni plăcute care îi vor ajuta să obțină un scor bun de compatibilitate.

Fecioară și Vărsător

Persoanele Fecioară și Vărsător își propun să fie perfecționiste în fiecare etapă a vieții. Amândoi au o personalitate cu picioarele pe pământ și o inimă bună, ceea ce înseamnă că de obicei ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. Deși, combinațiile a două elemente diferite, Pământ și Aer dezvăluie că va fi dificil pentru cuplu să stabilească o relație pe termen lung. Fecioara și partenerul Vărsător vor reuși să obțină un scor decent în compatibilitate.

Compatibilitatea Fecioarei cu semnele de apă

Fecioară și Rac

Chimia dintre indivizii Fecioară și Rac este bine echilibrată din toate punctele de vedere. Ambii nativi au o mulțime de sentimente emoționale și înțelegere față de partenerii lor, ceea ce îi va ajuta să creeze o relație lină și stabilă. Elementele Apei și Pământului se îmbină frumos pentru a dezvolta relații armonioase. Testul de compatibilitate va fi o „plimbare în parc” pentru nativii din Fecioară și Rac.

Fecioară și Scorpion

Legătura dintre indivizii Fecioară și Scorpion simbolizează conexiunile karmice dintre ei. Amândoi au asemănări și calități pentru a construi o relație sănătoasă. Dar totuși, trebuie să-și rezolve diferențele controlând trăsăturile negative. În afară de asta, este o combinație de Pământ și Apă, așa că viața amoroasă a cuplului poate fi foarte bună. Cei doi pot obține împreună un scor excelent la contorul de compatibilitate.

Fecioară și Pești

Câteva Fecioare și Pești formează una dintre cele mai magnifice perechi. Sunt buni îngrijitori și acomodatori, în timp ce partenerul lor Pești le adăuga bucurie, entuziasm și romantism în relația de dragoste. Combinațiile planetare ale lui Mercur și Jupiter sfătuiesc aceste cupluri să respecte deciziile partenerului și să încerce să dezvolte o legătură puternică între ei. Vor obține un scor perfect în compatibilitate.

Citește și Cuplurile toxice din horoscop. Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste

Digisport.ro
Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro