Zodiile care vor forma un cuplu în 2022. Compatibilitățile surpriză pentru anul viitor

Zodiile care vor forma un cuplu în 2022. Compatibilitățile surpriză pentru anul viitor
Zodiile care vor forma un cuplu în 2022. Compatibilitatile surpriza pentru anul viitor

Chiar dacă ultimii doi ani nu au fost extrem de productivi sau norocoși pentru omenire, 2022 promite să se revanșeze. Astrologii sunt de părere că, în anul ce urmează, zodiile care sunt singure momentan își vor găsi sufletul-pereche și vor trăi o mare poveste de iubire. Prieteniile adevărate par a fi, și ele, scrise în stele. Cine sunt cei mai compatibili nativi ai horoscopului european. Verifică și tu mai jos, pentru a vedea ce te așteaptă în 2022.

Cupluri de zodii compatibile în anul 2022

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de compatibili cu Leii, Fecioarele şi Săgetătorii, iar pe plan financiar se înțeleg bine cu Taurii, Gemenii, Balanțele și Peștii. Cei cu care nu prea vor avea multe tangențe sunt Racii, Scorpionii, Capricornii și Vărsătorii.

Taur

Când vine vorba despre o relație amoroasă, nativii din Taur se înțeleg perfect cu cei din zodia Fecioară. Ambele zodii de pământ, aceștia se completează perfect într-o relație. Sunt prieteni buni cu Balanțele și Gemenii. Pe de altă parte, nativii Taur vor evita orice interacţiune cu Leii, Săgetătorii, Peștii sau Racii.

Gemeni

Din punct de vedere profesional, nativii Gemeni lucrează foarte bine cu cei din Taur, Fecioară și Scorpion. Persoanele de care se vor feri sunt nativii Raci, Lei, Săgetători, Capricorni și Pești. Gemenii și Vărsătorii formează cel mai potrivit cuplu.

Rac

În 2022, nativii din zodia Rac vor avea relaţii foarte bune cu Leii, Fecioarele, Balanţele şi Săgetătorii şi se vor înțelege de minune cu Scorpionii, Peștii și Vărsătorii. Pe de altă parte, reprezentanții acestei zodii de apă nu sunt compatibili cu Berbecii, Taurii, Gemenii și Capricornii.

Leu

În anul ce vine, nativii Leu vor avea relaţii ideale cu Berbecii, Racii, Săgetătorii și Peștii și se vor înțelege cât de cât bine cu Vărsătorii, Balanțele, Scorpionii și Capricornii. Nativii Taur, Gemenii și Fecioară nu sunt deloc compatibili cu reprezentanții acestei zodii de foc.

Fecioară

Nativii Fecioară au o relație excelentă cu Berbecii, Gemenii, Racii, Scorpionii și Săgetătorii. Pe de altă parte, perfecționiștii zodiacului se vor certa cu Leii, Balanțele, Capricornii și Pești în anul ce vine.

Balanță

În 2022, Balanţele vor dezvolta o relație ideală cu Taurii, Racii, Scorpionii și Peștii, iar pe plan profesional vor bate palma cu reprezentanți ai zodiilor Berbec, Gemeni, Săgetător și Leu. De obicei, Balanțele nu se înțeleg foarte bine cu nativii Fecioară, Capricorn și Vărsător.

Scorpion

Scorpionii sunt 100% compatibili cu nativii Taur, Gemenii, Fecioară și Balanță. În schimb, în 2022, acești nativi vor avea parte de multe conflicte cu Peștii, Berbecii, Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii.

Săgetător

Cei din zodia Săgetător se înțeleg foarte bine cu ceilalți doi nativi de foc, Berbecii şi Leii și sunt compatibili cu Balanțele și Peștii. Cu toate acestea, reprezentanții zodiei de foc mereu se ceartă cu Taurii, Gemenii, Scorpionii și Capricornii.

Capricorn

Dintre toate celelalte 11 zodii, nativii Capricorn se vor înțelege bine doar cu Vărsătorii și Peștii, în 2022. Situații tensionate vor exista între Capricorni și nativii din Berbec, Gemeni, Rac, Fecioară, Scorpion și Săgetător.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt extrem de compatibili pe plan amoros cu Gemenii. Ca prieteni, se înțeleg bine, în anul 2022, cu Taurii, Săgetătorii, Capricornii și Peștii. Pe de altă parte, temperamentul lor se va ciocni de cel al Berbecilor, Balanțelor și Scorpionilor.

Pești

Romanticii incurabili ai zodiacului, Peștii se vor înțelege excelent cu nativii Leu, Balanță, Capricorn și Vărsător. În schimb, nativii Pești vor intra în Taurii, Gemenii, Fecioarele și Scorpionii.