14 feb. 2023 | 17:56

Cuplurile toxice din horoscop. Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste

Diverse
Cuplurile toxice din horoscop. Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste
Cuplurile toxice din horoscop. Cine sunt nativii care suferă din dragoste în momentul în care se implică în ceva serios.

Unii parteneri romantici se potrivesc de minune. Fac echipă bună, se completează reciproc și dau randament astfel încât ai spune că le-a fost scris în stele să fie împreună. Există, în schimb, și zodii care suferă în dragoste deseori, din cauză că nu-și găsesc jumătatea potrivită. Iată care sunt cuplurile toxice din horoscop, potrivit astrologilor.

Cuplurile toxice din horoscop

Dacă și tu îți dorești să trăiești o viață fericită pe plan romantic, poate e momentul să consulți stelele. Puțină astrologie nu a făcut rău nimănui niciodată, nu-i așa? Ținând cont de sfaturile astrologilor, ai putea să eviți tocmai rețeta pentru dezastru. Nu ești sigur care dintre zodiile din horoscop se potrivesc cu caracterul și personalitatea ta?

Playtech Știri îți arată care sunt cuplurile de zodii toxice, potrivit astrologilor. Află în rândurile de mai jos dacă ești și tu implicat într-o relație de acest fel. Atenție! Dacă te regăsești într-o astfel de situație, nu uita că nu înseamnă că legătura amoroasă nu va funcționa deloc. Va fi nevoie, în schimb, să faci sacrificii și compromisuri uriașe.

Capricorn/Vărsător este unul dintre cele mai toxice cupluri care se pot forma. Inima Capricornului este epuizată, în contextul rănilor trecutului. Nu mai vrea să treacă prin aceleași experiențe. În schimb, Vărsătorului îi place să dea naștere unei mici drame din orice. Relația va fi marcată de multe tensiuni și despărțiri.

Vărsător/Pești se numără, de asemenea, printre cuplurile care cu greu vor reuși să o scoată la capăt. Vărsătorul are inima închisă, în timp ce Peștii sunt sensibili, timizi  și foarte emoționați. Le este teamă să fie răniți, iar când partenerul îi tratează cu răceală, lucrurile nu vor merge deloc bine. Se vor simți în plus în viața iubitului sau iubitei.

Nativii care nu ar trebui să se iubească

Pești/Berbec se află tot pe lista cuplurilor toxice din horoscop. Astrologii spun că există o atracție sexuală imensă între cele două semne zodiacale. Ca prieteni, ar putea să funcționeze excepțional. Ca parteneri, în schimb, se recomandă să nu se înhame la nimic serios. Fiecare parte va fi rănită, din cauză că nevoile nu li se vor îndeplini.

Berbec/Taur este o combinație periculoasă. O astfel de relație poate funcționa doar în condițiile în care ambii parteneri învață să lase de la ei, lucru care nu se întâmplă deloc des. Ambii nativi sunt încăpățânați și le place să aibă întotdeauna dreptate. Când vine vorba despre contradicții, nu renunță ușor.

Citește și: Zodiile de femei pe care toți bărbații le ignoră. Nu fac casă bună

Taur/Gemeni este poate cea mai toxică relație care ar putea să se închege între doi nativi. Astrologii recomandă evitarea unei astfel de legături încă de la bun început. Nimeni nu va fi mulțumit, iar rănile în urma unei astfel de relații vor fi profunde. Fiecare are perspective diferite asupra vieții.