Comoara secretă a lui Diego Maradona a fost găsită. Ce a ascuns într-un depozit

Comoara secretă a lui Diego Maradona a fost găsită. Ce a ascuns într-un depozit
Moartea lui Diego Maradona a șocat milioane de oameni

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. Fostul mare fotbalist argentinian a suferit un stop cardiac în timp ce se afla la locuința sa din orașul Tigre. Cu doar două săptămâni înainte de deces, Maradona a fost operat la cap. Medicii îi descoperiseră un hematom subdural, după ce inițial fusese internat pentru o posibilă depresie. Fusese operat de urgență și externat după câteva zile. Între timp au fost lansate mai multe acuze pentru personalul medical al lui Maradona. Iar fostul doctor personal, Leopold Luque, a fost pus sub acuzare pentru omor din culpă.

Obiectele descoperite într-un depozit din oraşul Beccar fuseseră aduse de Maradona din Dubai

Pe de altă parte, foarte mulţi colecţionari au început goana după lucrurile care i-au aparţinut celui mai bun fotbalist din toate timpurile. Valoarea acestor obiecte a crescut enorm în ultima perioadă. În acest context, se poate spune că a fost descoperită o adevărată avere pe care Maradona o ţinea ascunsă. Într-un depozit din oraşul argentinian Beccar au fost descoperite mai multe obiecte pe care „El Pibe D’Oro” le luase după el din Dubai. Le transportase spre casă după ce şi-a încheiat colaborarea cu Fuijarah.

Printre acestea, se numără tricouri semnate de la foști și actuali mari jucători, o scrisoare de la Fidel Castro, mingi de la Napoli, Boca Juniors și Barcelona. Două tricouri ale lui Manchester City personalizate de fostul ginere, Kun Aguero, încă unul de la Tottenham din partea lui Harry Kane.

Diego Maradona a câștigat Cupa Mondială în 1986, cu Argentina, competiție la care a avut prestații absolut senzaționale. A debutat pentru Argentinos Juniors, de unde avea să fie achiziționat de Boca Juniors.

În 1982, FC Barcelona plătea opt milioane de dolari, un record pentru acea vreme, pentru a-l cumpăra de la Boca. După doi ani în care nu a convins la catalani, era cumpărat de Napoli. Cu șapte milioane de dolari. Iar la clubul italian a scris istorie.

„Nu avem primar, case, școli, autobuze, locuri de muncă și salubritate, dar nimic din toate acestea nu contează, pentru că îl avem Maradona!”, scriau napoletanii.

Palmaresul lui Diego Maradona

  • Campionatul Mondial cu Argentina (1986)
  • Cupa Spaniei cu Barcelona (1983)
  • Supercupa Spaniei cu Barcelona (1984)
  • Serie A cu Napoli (1987, 1990)
  • Cupa Italiei cu Napoli (1987)
  • Supercupa Italiei cu Napoli (1991)
  • Cupa UEFA cu Napoli (1987)
  • Campionatul Mondial U20 cu Argentina (1979)
  • Campionatul Argentinei cu Boca Juniors (1981)
  • Cel mai bun marcator din Serie A (1988, 15 goluri)
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI