15 apr. 2021 | 10:53

Colegul lui Ianis Hagi a fost pedepsit aspru după ce a tăiat un fotbalist. Ce se întâmplă cu Kemar Roofe

Sport
Colegul lui Ianis Hagi a fost pedepsit aspru după ce a tăiat un fotbalist. Ce se întâmplă cu Kemar Roofe

Scandalul din timpul partidei dintre Glasgow Rangers și Slavia Praga de acum aproape o lună de zile ține, în continuare publicul cu sufletul la gură. Ce se întâmplă cu Kemar Roofe, colegul lui Ianis Hagi de la Rangers, după ce l-a tăiat pe fotbalistul Ondrej Kolar.

Colegul lui Ianis Hagi a fost pedepsit aspru după ce a tăiat un fotbalist

Incidentele din timpul meciului dintre Rangers și Slavia, din returul „optimilor” Europa League, țin fanii cu sufletul la gură. UEFA a intrat pe fir și investighează cazul după ce Glen Kamara l-a acuzat de rasism pe Ondrej Kudela. Jucătorul cehilor a depus o plângere la poliție împotriva colegului lui Ianis Hagi la sfârșitul meciului, pe tunelul ce duce la vestiare.

„Sunt furios! Îl cunosc pe Glen şi am încredere 100% în el. Jucătorul Slaviei a provocat acest lucru şi trebuie să se ia rapid măsuri, dar asta nu ţine de mine. Nici măcar nu am chef să vorbesc despre fotbal acum. Totul este la UEFA acum şi sper să nu împingă totul sub preş”, a declarat Steven Gerrard.

Nu doar Ianis Hagi este alături de colegul său. Cei de la Rangers au transmis un comunicat oficial prin care au declarat că vor lua acțiuni în această situație:

„Abuzul rasist la care a fost supus Glen Kamara nu va fi tolerat. Incidentul a fost raportat către delegatul UEFA de la meci și înțelegem că a fost trecut în raportul său.

UEFA va fi conștientă că întreaga lume fotbalistică urmărește evenimentul. Așteptăm un răspuns fără echivoc pentru acest incident. Nu poate fi aruncat sub preș, nu acceptăm ca Glen Kamara să fie doar un număr la statistică. E destul!”, a transmis clubul Rangers, printr-un comunicat, conform BBC.

Ce pedeapsă a primit jucătorul de la Rangers

Cu toate acestea, UEFA l-a pedepsit pe un alt coleg de-al lui Hagi de la Rangers. Ondrej Kolar, coechipierul lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga, a fost bătut cu bestialitate de Kemar Roofe, fiind tăiat pe față de crampoanele adversarului său de pe teren. Din păcate, Kolar va trebui să poarte cască de protecție până la sfârșitul carierei.

Ca urmare a acestui incident, oficialii de la UEFA l-au suspendat pe Kemar Roofe, atacantul lui Glasgow Rangers, timp de patru meciuri din cupele europene, iar clubul scoțienilor a fost amendat cu 9000 de euro pentru probleme de conduită.

„Sunt dezamăgit că Roofe nu și-a cerut scuze, printr-un mesaj pe Instagram, de exemplu. În schimb, primesc mesaje pline de ură din partea fanilor lui Rangers. Ca acestea: «Ar fi trebuit să te decapiteze» sau «Mai bine îți rupea coloana!».

Nu aștept nimic de la Kemar Roofe, dar să se gândească la acest lucru. Data viitoarea ar putea distruge viața cuiva”, a declarat indignat Ondrej Kolar, scriu cei de la GSP.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro