Colega super celebră a Mihaelei Rădulescu la Masked Singer. Cine o va ajuta să descopere vedete

Colega super celebră a Mihaelei Rădulescu la Masked Singer. Cine o va ajuta să descopere vedete
Cine se află în juriu la Masked Singer. Mihaela Rădulescu are parte de ajutor

Schimbări colosale la Masked Singer! La masa juriului o să fie prezente mai multe vedete din showbiz-ul românesc, așa că Mihaela Rădulescu va avea parte de o colegă extrem de cunoscută pentru a rezolva orice mister cu privire la măștile din emisiune.

Mihaela Rădulescu are parte de ajutor la Masked Singer. Cine este colega ei

Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane! Vedeta abia așteaptă să aibă parte de momente spectaculoase în emisiune, așa că alături de ea o să fie și alți jurați.

Show-ul a fost schimbat radical, mai ales pentru că în locul Anei Morodan a venit diva de la Monaco, iar în locul lui Codin Maticiuc va sta Alex Bogdan.

La masa juraților a rămas Horia Brenciu, iar Mihaela Rădulescu va primi ajutor chiar de la colega ei celebră, INNA. Vedeta abia așteaptă noul proiect după ce a moderat show-ul ‘Ferma’ și a făcut parte din ‘Românii au talent’. Diva de la Monaco și cântăreața vor oferi un suflu feminin show-ului iubit de telespectatori.

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre noul ei proiect

„Am intrat în acest proiect cu maxim de chef şi un soi de siguranţă masivă în capacităţile mele de a detecta vedetele… de sub măşti. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viaţa mea tone de fişe biografice despre mii de invitaţi, înainte să-i intervievez.

Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toţi de liga întâi. Şi, pe măsură ce înaintăm cu filmările, creşte entuziasmul, pentru că e un show grozav şi scade masiv siguranţa că ştiu cine-i sub mască.

Sunt atât de grozave măştile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic.

Cel puţin până acum, măştile au rămas o enigmă şi le visez noaptea. Personaje fabuloase, poveşti de mari vedete, cu viaţă intensă şi cariere sinuoase, un show cum n-aţi mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demenţial de Masked Singer România.”, a declarat Mihaela Rădulescu despre ‘Masked Singer România’.

Cine este noul prezentator de la Masked Singer

Mai mult, chiar dacă sezonul trecut emisiunea a fost prezentată de Jorge, acum Pavel Bartoș a acceptat provocarea și l-a înlocuit pe star. Perechea lui Smiley de la ‘Românii au talent’ abia așteaptă ca telespectatorii să vadă tot ce are de oferit show-ul inedit.

„Ce să zic, am două lucruri de spus: joacă. Eu sunt singura certitudine din show. Ce se va întâmpla, ce va fi, habar nu am. E prima oară când prezint un show și nu știu pe cine prezint. Nu știu nici cine sunt detectivii.

S-ar putea să fie sub formă de mască. Este senzațional să încerci să prezinți pe cineva, să încerci să ghicești, dar să nu ai habar. Am înțeles că o să fie din diferite domenii, din țară, din afară.

O să fie mult mai multe măști, măștile sunt senzaționale. Producătorii când au văzut costumele au zis că o să fie nominalizate la premiile Oscar.”, a transmis Pavel Bartoș.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe