Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat. Ce a cerut acum din spatele gratiilor

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat. Ce a cerut acum din spatele gratiilor
Dincă, nouă cerere din spatele gratiilor

Noi detalii despre cazul Caracal! Gheorghe Dincă a făcut o nouă mutare. Ce a cerut presupusul criminal din spatele gratiilor? Noua cerință i-a uimit pe oficiali.

Cazul Caracal: Dincă, nouă cerere din spatele gratiilor

Gheorghe Dincă nu mai vrea în pușcărie! Principalul suspect al dispariției fără urmă al celor două adolescente din Caracal a contestat ultima prelungire a arestării preventive. Magistrații de la Curtea de Apel Craiova îl vor audia astfel prin videoconferință. Dincă urmează să fie audiat în camera preliminară, în conformitate cu cererile sale ultime din spatele gratiilor – „Contest măsura arestării preventive”, a scris Dincă în cererea transmisă judecătorilor.

Acesta cere să nu mai fie privat de libertate cu doar câteva zile înainte de a se împlini un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Dispariția celor două tinere care s-a dezvăluit mai apoi a fi trasă la indigo s-ar părea că-l are în prim-plan pe Dincă, totul ieșind la iveală după ce Măceșanu a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor.

Dincă, nouă cerere din spatele gratiilor
Dincă, nouă cerere din spatele gratiilor

Când urmează să se pronunțe magistrații?

Fata a spus atunci că a fost răpită, violată și amenințată cu moartea, a oferit detalii despre mașina cu care a fost adusă la locuința inculpatului, dar și despre imobilul în care a fost văzută pentru ultima oară în viață de către Ștefan Risipițeanu, susținea acesta, care s-a dovedit a fi complice în faptele enumerate mai sus în cazul lui Melencu. Dincă și-a schimbat de nenumărate ori declarațiile în anul acesta, iar polițiștii nu au reușit nici până acum să prindă firul poveștii de groază prin care trec și acum părinții celor două fete. Magistrații Curții de Apel Craiova urmează să se pronunțe în cazul cererii depuse de inculpat în cursul zilei de vineri, 17 iulie 2020.

  • Bărbatul a fost trimis în judecată pentru 8 infracțiuni – trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte – două infracţiuni
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI