Codul culorilor hainelor. Ce spun ele despre tine și de ce trebuie să alegi oameni care poartă verde

Codul culorilor hainelor. Ce spun ele despre tine și de ce trebuie să alegi oameni care poartă verde
Ce spune codul culorilor despre personalitatea ta

Studiile arată că, atunci când purtăm o anumită culoare, subconștientul nostru ne indică ce stare de spirit avem. Persoanele optimiste adoră culoriile vii și expresive, în timp ce oamenii mai liniștiți și introvertiți preferă alb, negru și tonuri de gri. Iată care este codul culorilor hainelor.

Ce spune culoarea hainelor pe care le porți despre tine

Ești trist, apatic, supărat? Ești predispus să porți culori închise sau negru, dar atunci când radiezi de fericire ai tendința de a exprima aceste sentimente prin culorile vii de pe hainele pe care le „scoți în oraș”.

Verde

Persoanele care poartă articole vestimentare în culoarea verde sunt foarte generoși. Iubesc viața, vitalitatea, natura și sunt extrem de energici.

Negru

Oamenii care preferă să se îmbrace în negru sunt persoane puternice, ambițioase, autoritare, cu un caracter dominant. S-au născut pentru a fi lideri, nu se dau în lături de la nimic atunci când vor să-și atingă scopurile. De asemenea, cei care poartă negru sunt oameni ai extremelor în viață, pentru care există totul sau nimic.

Albastru

Persoanele care poartă nuanțe de albastru sunt oameni calmi, senini, cu o pace interioară de invidiat. Sunt persoane creative, optimiste și boeme. Iubesc animalele și vor să fie mereu armonie în casă, în familie și în relațiile cu prietenii apropiați.

Maro

Culoarea pământului simbolizează inteligență, stabilitate și echilibru. Persoanele care poartă articole vestimentare de culoarea maro sunt genul de oameni pe care te poți baza la orice oră din zi sau noapte, oameni care au o carieră solidă.

Roșu

Aici nu este nicio surpriză. Persoanele care se îmbracă în roșu adoră să fie în centrul atenției. Sunt oameni plini de energie, cu un temperament puternic, exploziv. Adoră provocările și aventurile.

Roz

Nu doar bebelușele și fetițele de câțiva anișori poartă roz. Această culoare dulce simbolizează calmitate și pace. Persoanele care se îmbracă în roz sunt oameni extrovertiți, jucăuși, care emană iubire și bunătate.

Galben

Persoanele care se îmbracă în culoarea galbenă sunt extrem de veseli, optimiști, energici și agitați. Nu stau locului nicio secundă, adoră să fie creativi și să fie mereu ocupați cu ceva.

Alb

Persoanele care aleg albul ca opțiune cromatică pentru vestimentația lor sunt oameni curajoși, angelici și puri. Au spirit de sacrificiu și adoră ideea unui nou început. Aceste persoane nu se tem să ia viața în piept și să se ridice de jos de fiecare dată când au fost doborâți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI