Codrin Ștefănescu anunță cutremur în PSD. Sondajul lui Pieleanu va arunca în aer CEx-ul

Codrin Ștefănescu face haz de necaz și încearcă să se împace cu ideea că planurile sale au fost date peste cap de Dăncilă

Codrin Ștefănescu este atât de indignat de turnura pe care au luat-o lucrurile în PSD, încât a ajuns să se amuze, în loc să plângă sau să se enerveze. Dar, evident, nu-i râsul său. A scris pe Facebook că urmează o „surpriză” pentru toți: sondajul lui Pieleanu, dar e spusă în mod ironic, pentru că se știe deja cine are cele mai multe șanse de a candida pentru PSD la prezidențiale.

Codrin Ștefănescu îi duce dorul lui Liviu Dragnea. Fie asta, fie s-ar fi așteptat ca după ce l-a măgulit atâta vreme pe fostul șef PSD, să-și facă și el mai mult loc prin rândurile șefiei PSD. Dar, a constatat cu stupoare că nu mai are loc de Viorica Dăncilă, persoana „neconflictuală” pe care până și membrii de vază ai PSD au luat-o în râs.

Codrin Ștefănescu, amuzat și enervat de situația din PSD

Codrin Ștefănescu anunță cutremur în PSD. Sondajul lui Pieleanu va arunca în aer CEx-ul
Dăncilă și Firea, cândva prietene, azi, rivale

Azi, 23 iulie, se întrunește iar Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat, de data asta pentru a desemna, în sfârșit, candidatul care va intra în cursa pentru Cotroceni spre sfârșitul anului. În mod evident, Viorica Dăncilă este favorită, pentru că este liderul partidului și e o „tradiție” în PSD ca să-și arunce în cursă propriul președinte.

Este cu atât mai indicat să-l bagi în față dacă nu prea îl vrei la șefie. În cazul în care pierde alegerile, cum s-a tot întâmplat de la Băsescu în prezent, va fi în scurt timp „mazilit”. Să-l întrebe cineva pe Victor Ponta cum se simte această tactică.

Între timp, Codrin Ștefănescu este foc și pară pe situația din PSD și o ironizează pe Facebook, singurul loc unde îl mai ia cineva cu adevărat în seamă:

„Mâine (adică azi, 23 iulie, n.r.) e ziua cea mai importantā din istorie! Misterul va dispārea cu totul. Secretul va fi, in sfârsit, cunoscut! Si toatā lumea va avea un soc! La CEx-ul de mâine urmeazā sa fie prezentat sondajul lui Pieleanu. Sunteti pregātiti pentru asta? Eu nu cred…”

Codrin Ștefănescu anunță cutremur în PSD. Sondajul lui Pieleanu va arunca în aer CEx-ul

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI