23 ian. 2024 | 16:45

Codin Maticiuc a spus adevărul despre relația cu soția lui. Ce tensiuni au existat în cuplu: “Fetița se născuse, eu eram plecat” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Codin Maticiuc a spus adevărul despre relația cu soția lui. Ce tensiuni au existat în cuplu: “Fetița se născuse, eu eram plecat” VIDEO EXCLUSIV
Codin Maticiuc ne-a dezvăluit cum a reacționat soția lui când a văzut secvența sărutului în filmul Miami Bici 2.

În perioada filmărilor pentru Miami Bici 2, Codin Maticiuc se afla pe platourile de filmare din America. Soția lui creștea singură cele două fiice, Ilinca și Smaranda. Din cauză că actorul nu era acasă, mai ales în primele luni de viață ale Ilincăi, în cuplu au existat multe tensiuni.

În exclusivitate pentru Playtech Știri, Codin Maticiuc ne-a dezvăluit cum au trecut peste momentele grele, dar ne-a spus și cum a reacționat soția lui când a văzut secvența sărutului în filmul Miami Bici 2.

Codin Maticiuc, despre scena sărutului din Miami Bici 2

Codin Maticiuc ne-a dezvăluit că au avut de tras multe duble pe platourile de filmare, însă pentru scena sărutului, de la sfârșitul filmului, a fost o singură dublă care a ieșit perfect. Actorul a dezvăluit în exclusivitate pentru Playtech Știri cum a reacționat soția sa, când l-a văzut sărutând altă femeie.

“Nu țin minte exact care au fost cele mai multe duble… Trag multe duble și la Clanul, am tras multe duble și la Miami Bici. Pot totuși să țin minte care au fost cele mai puține duble, pentru că acolo este stresul mare rău de tot.

Scena sărutului de la final. Soarele apunea atunci. Era efectiv o minge de foc pe cer care mai avea un centimetru și dispărea și am zis că acum, în momentul ăsta facem asta! Și a ieșit perfect dintr-o singură dublă. Dacă făceam cu un minut mai târziu, se făcea întuneric și încheiam ziua de filmare.

Pentru soția mea, nu-i problemă de un sărut…Înțelege, plus că are 2.000 de alte probleme!”, a declarat Codin Maticiuc, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Relația dintre Codin și soția lui era tensionată în timpul filmărilor pentru Miami Bici 2

Odată cu filmările pentru Miami Bici 2, Codin Maticiuc recunoaște că nu a ai avut foarte mult timp pentru familie. De altfel, acest lucru s-a simțit în relația dintre el și soția lui, afectată de faptul că acesta nu a fost prezent în primele luni de viață ale fiicei lor, Ilinca.

Citește și: Ce spune Codin Maticiuc despre debutul fiicei sale în primul film Gașca Zurli: “Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film?”/ EXCLUSIV VIDEO (playtech.ro)

„Erau probleme că am stat cu lunile pe acolo în timp ce se născuse fetița mea, cea de-a doua. Ea era acasă, fetița avea o lună și jumătate, am venit când avea copilul… Astea erau problemele ei reale, nu faptul că am sărutat pe cineva pe cameră.

Noi muncim pentru că ne place foarte mult ce facem. Banii și această notorietate din partea publicului sunt rezultatele pe care noi le măsurăm, dacă am făcut bine sau nu”, a mai spus Codin Maticiuc, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și:Anda Adam, mândră de soțul Joseph după experiența Miami Bici 2: “Are deja un rol într-un alt film” EXCLUSIV VIDEO – Playtech Știri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Meghan îl duce pe Harry în Nigeria, în căutarea rădăcinilor familiei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Horoscop 11 mai 2024. Berbecii iau o decizie importantă, Scorpionii au un moment de sinceritate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro