Clujul inovează din nou. Premieră în orașul lui Emil Boc: s-au pus în funcțiune

Clujul inovează din nou. Premieră în orașul lui Emil Boc: s-au pus în funcțiune
Premieră la Cluj! Emil Boc aduce localnicilor o nouă inovație

Clujul pune România sub tăcere cu o nouă premieră. Emil Boc aduce orașului unde se bucură de un alt mandat după alegerile locale recente o nouă inovație. Despre ce e vorba și de ce urmează să se bucure cei mai sportivi?

Nouă premieră la Cluj. Ce inovație a adut Emil Boc

Emil Boc nu se oprește din a le aduce localnicilor orașului care l-au reales în cadrul alegerilor locale recente îmbunătățiri peste îmbunătățiri. Noi containere a câte 100 de locuri de parcare pentru biciclete și-au făcut locul pe strada Tulcea din Cluj-Napoca. Primăria locală a implementat noi containere securizate pentru 100 de biciclete. Clujul dă din nou lecții tuturor orașelor din România. Acestea sunt dotate cu camere de supraveghere, sistem complet de tip senzor cu transmitere de avertizări tip SMS și iluminat tip LED cu senzor crepuscular. În urma demolării garajelor din cartierul între Lacuri de anul trecut, au fost amenajate locuri de parcare pentru mașini, dar și pentru parcări sigure pentru biciclete. Fiecare din cele două garaje are o capacitate de câte 50 de locuri definite de rasteluri etajate, fiecare fiind amenajate pe o suprafață de 76 de mp/garaj. Astfel, pe strada Tulcea la nr. 21, respectiv la nr. 29 sunt disponibile locurile unde bicicliștii își pot lăsa fără grijă bunul.

„Dezvoltarea rețelei de piste de biciclete și încurajarea utilizării mijloacelor de transport alternative la mașină reprezintă principalele motive pentru care Primăria Cluj-Napoca investește în amenajarea unor spații securizate în care cetățenii sa își poată lăsa în siguranță bicicletele”
Emil Boc (Sursa: facebook.com)

Premieră la Cluj. Emil Boc vine cu o nouă inovație pentru localnici
Premieră la Cluj. Emil Boc vine cu o nouă inovație pentru localnici. Cu ce i-a mai surprins acum primarul orașului?

Emil Boc a obținut al cincilea mandat la Primăria Cluj-Napoca

„După numărătoarea oficială a voturilor, la 182 din 183 de secţii de vot, rezultatele sunt următoarele:

Emil Boc (PNL) – 74,76%
Emanuel Dumitru Ungureanu (Alianța USR-PLUS) – 8,25%
Botond Csoma (UDMR) – 7,12%
Valentin Claudiu Cuibus (PSD) – 4,58%
Avram Fițiu (PMP) – 1,47%
Dan Cristian Codrean (Pro Romania) – 0,78%
Paul Eugen Siserman (ALDE) – 0,35%
Dragi clujeni, vă mulţumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o!”, a afirmat Emil Boc, luni.

„De asemenea, vă mulţumesc pentru încrederea pe care aţi acordat-o echipei PNL pentru Consiliul local, Consiliul Judeţean şi preşedintele Consiliului Judeţean în persoana domnului Alin Tişe. În urma acestui uriaş vot de încredere, simt o responsabilitate mai mare ca niciodată şi tot ce ţine de mine va fi întreprins pentru a nu vă dezamăgi şi pentru a menţine Clujul pe primul loc!”
Emil Boc

Urmăriți Playtech.ro și pe