Ce salariu are soția lui Emil Boc. Oana e profesoară la Universitatea „Babeş-Bolyai”

Ce salariu are soția lui Emil Boc. Oana e profesoară la Universitatea „Babeş-Bolyai”
Cum arată și cât câștigă soția lui Emil Boc?

Oana Boc a revenit în atenția tuturor de la apariția la secția de vot din cadrul alegerilor locale de anul acesta. Soția primarului din Cluj e profesoară la Universitate „Babeş-Bolyai”. Ce salariu are aceasta și cum arată? Femeia ar putea să fie fotomodel.

Soția lui Emil Boc surprinde cu aparițiile sale

Emil Boc are cu ce se mândri! Acesta are o carieră fulminantă, cetățenii orașului unde este primar îl iubesc, iar acasă îl așteaptă o soție și două fete superbe. Deși el este cunoscut publicului larg, familia lui a ales intimitatea, așa ca cea care îl susține de ani buni în cariera politică și în viața de zi cu zi. Dincolo de mandatele sale de primar și funcții diverse de-a lungul timpului, de zeci de ani este soț și tată.

Emil și Oana sunt căsătoriți de 26 de ani și au două fete împreună – Cezara și Patricia. Cu toate că discreția cuprinde familia Boc, soția sa a reușit fără să vrea să se remarce întotdeauna cu înfățișarea sa. De cele mai multe ori își face apariția extrem de elegantă, cochetă, modernă și nu se ferește de vestimentațiile mulate. Își poartă mereu părul vopsit în nuanțe puternice precum roșcat sau mov și este atentă la imaginea sa.

Cu ce se ocupă?

Aceasta este lector univ. dr. la departamentul de Limba română şi lingvistică generală din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, loc unde și-a terminat studiile în anul 1993.

„În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte”, spunea Oana Boc în cadrul unui interviu acordat campuscluj.ro.

Oana, soția lui Emil Boc
Oana, soția lui Emil Boc

Cât câștigă Oana Boc?

Oana Boc avea în anul 2016 salariu de aproximativ 3.200 de lei pe lună de la Universitatea unde predă. Astfel, în declarația de avere, Emil Boc a trecut că soția sa a obținut între ianuarie – mai 2016 un veit de 16.394 de lei, tot anul ridicându-se la suma de 37.958 de lei. Eeste cel mai posibil ca salariul acesteia să fi crescut de atunci, mai cu seamă că au avut loc creșteri bugetare.