Clubul sportiv oferit gratuit lui Gigi Becali! De ce latifundiarul a refuzat o asemenea pomană

Clubul sportiv oferit gratuit lui Gigi Becali! De ce latifundiarul a refuzat o asemenea pomană
Gigi Becali a refuzat o ofertă uriașă. De ce nu a primit afaceristul un club pe gratis

Gigi Becali a primit, pe gratis, un club sportiv! Patronul de la FCSB a renunțat această ofertă incredibilă și nu a vrut să marcheze o altă reușită în lumea fotbalului, chiar dacă putea să aibă de câștigat de pe urma respectivei afaceri. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu laitfundiarul?

Gigi Becali a refuzat o ofertă neobișnuită. De ce nu a vrut o altă echipă

Mai multe surse din Bulgaria au dezvăluit că Levski Sofia ar fi fost oferit mai multor persoane extrem de bogate. Pe listă s-a regăsit și numele lui Gigi Becali, ce a refuzat această oferă. Chiar dacă laitfundiarul nu a dorit să ia acest club sunt aripa sa ocrotitoare, Levski este o echipă extrem de iubită de bulgari, câștigând 25 de Cupe ale Bulgariei și 26 de titluri naționale.

Cu siguranță mulți s-ar fi bucurat să îl vadă pe Gigi Becali la cârma echipei foarte cunoscute, dar el s-a văzut nevoit să refuze oferta făcută. După ce miliardarul Vasil Bojkov a fugit din țară în mai 2020 după ce a fost condamnat, echipa a avut foarte mult de suferit din punct de vedere financiar. Fotbaliștii au pierdut calificarea în play-off, terminând pe locul 9 în APFG. Datoriile de 10 milioane de euro prind din urmă clubul, așa că este nevoie de o persoană foarte bogată pentru a-l pune pe picioare.

Vasil Bojkov, ce se bucura de o avere de 1,3 miliarde de euro se ocupa de această echipă faimoasă. Totuși, el avea datorii de 359 milioane de euro pentru impozitele neplătite și a fost condamnat de autorități după ce s-a dezvăluit că se afla în fruntea unui grup de crimă organizată și șantaj, dar și pentru evaziune fiscală, potrivit sport.ro. Echipa lăsată în urmă i-a fost oferită și miliardarului Ivan Savidis, dar verdictul a fost același ca și în cazul lui Becali.

Gigi Becali, implicat într-un mare scandal?

Totuși, mai există o legătură între Gigi Becali, Ivan Savidis și fugarul Vasil Bojkov. Bulgarii susțineau în trecut că afaceriștii ar fi încercat să îl ajute pe bărbat să fugă din țară, obținând o viză pentru Emiratele Arabe Unite. Acesta s-ar fi refugiat în Dubai, unde ar fi primit un apartament chiar deținut de către patronul FCSB. Laitfundiarul nu a stat pe gânduri și a răspuns la acuzații, explicând că este posibil să fie confundat cu vărul său ce era apropiat de Vasil Bojkov.

Între timp, echipa Levski Sofia pare să plutească în derivă. Clubul a fost refuzat de unii dintre cei mai bogați oameni, așa că pentru a merge mai departe are nevoie de un buget uriaș. Chiar dacă există performanță, mai mulți milionari și miliardari fug de această oportunitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI