Clotilde Armand taie în carne vie. Ultima decizie a primarului Sectorului 1

Clotilde Armand taie în carne vie. Ultima decizie a primarului Sectorului 1
Ce decizie a luat Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, taie în carne vie. Aceasta a luat o nouă decizie în contextul în care vrea să construiască viitoarea Școală Regală. Aceasta a făcut totul public pe contul său de Facebook.

Clotilde Armand taie în carne vie

”Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (ADP S1) sunt foarte supărați pentru că am decis mutarea acestora din imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4, în sediul respectiv vreau să construim viitoarea Școală Regală. Sunt aproape 100 de angajați. O parte sunt relocați în Piața Mureș și o altă parte în clădirea din Șoseaua Odăi.

Astăzi am aflat uluită că toți acești angajați beneficiau încă din anul 2016 de spor de antenă, adică 15% în plus la salariu și multe zile libere plătite. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Am verificat personal pe site-ul ANCOM și am constatat că nu este absolut nici o problemă privind radiațiile din această zonă, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mici decât limitele legale”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Anunțul lui Clotilde Armand despre sporul de antenă primit de angajații ADP S1

În plus, Clotilde Armand a dorit să facă și un anunț pentru angajații ADP, și anume, că ei nu vor mai beneficia sporul de antenă.

”Pentru a nu exista alte îndoieli cu privire la siguranța cetățenilor și implicit a angajaților, am cerut tuturor subordonatelor și direcțiilor primăriei care plătesc acest spor de antenă în valoare de 15% din salariu, să-și actualizeze expertizele de măsurare a radiaților cu Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. Tot astăzi, am solicitat ANCOM să verifice dacă există vreo problemă cu nivelul radiațiilor în imobilul din Bulevardul Poligrafiei nr. 4 pentru a nu fi o problemă cu proiectul Școlii Regale.

Până atunci, îi anunț pe toți angajații ADP care vor fi mutați din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 că nu vor mai beneficia de acest spor de antenă, banii aceștia vor fi investiți în educație și școli”, a mai scris Clotilde Armand pe contul ei de Facebook.

”Construim o nouă școală în Sectorul 1”

Clotilde Armand a anunțat recent tot pe contul personal de Facebook că va construi o nouă școală, denumită Școala Regală, în zona Casei Presei Libere, mai exact pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4.

„Construim o nouă școală în Sectorul 1: Școala Regală! Elevii bucureșteni vor beneficia de o nouă unitate de învățământ care va fi înființată de Primăria Sectorului 1 în zona Casa Presei Libere. Este vorba de “Școala Regală” care va fi amenajată în imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 unde, până de curând, a funcționat Administrația Unităților de Învățământ Preuniversitar și a Unităților Sanitare Publice, structură care a fost desființată prin hotărâre a Consiliului Local Sector 1”, a notat Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI