Clotilde Armand a făcut ravagii în Sectorul 1. Ce ilegalități a detectat și demolat, de fapt

Clotilde Armand a făcut ravagii în Sectorul 1. Ce ilegalități a detectat și demolat, de fapt
Clotilde Armand a facut ravagii in sectorul 1

Clotilde Armand a făcut ravagii în Sectorul 1. Edilul a detectat diverse ilegalități și a luat imediat măsuri. Ce a demolat, de fapt, primarul sectorului 1 al Capitalei în weekendul 20-21 februarie. Ce spun cei de la Poliția Română despre decizia lui Clotilde Armand.

Clotilde Armand a făcut ravagii în Sectorul 1

Clotilde Armand nu are parte de liniște. Primarul sectorului 1 din Capitală a pornit o campanie de desființare a peste 30 de panouri publicitare care au fost amplasate ilegal în zonele Pipera, Băneasa, Calea Griviței – Gara de Nord, Berzei – Știrbei Vodă și Bucureștii Noi. Această operațiune a avut loc în weekendul 20-21 februarie, acțiune desfășurată cu ajutorul Poliției Române. Edilul sectorului 1 din București a postat pe pagina sa oficială de Facebook

„Am desfăşurat o amplă acţiune pentru desfiinţarea de prisme publicitare, mesh-uri și de bannere amplasate ilegal pe domeniul public în Sectorul 1. Vedem cu toții cum Bucureștiul este sufocat de aceste reclame amplasate ilegal, am văzut cu toții cum anumiți funcționari din primărie au profitat de funcția lor și au avut înțelegeri în afara legii cu firmele respective ani de zile. Această afacere ilegală a luat acum sfârșit. Continuăm curățenia până când nu va mai exista publicitate stradală ilegală în Sectorul 1.”, a declarat Clotilde Armand pe pagina ei oficială de Facebook.

Cum apără Clotilde Armand statuile controversate din cadrul Primăriei Sectorului 1 din București

Clotilde Armand a făcut ravagii în Sectorul 1 și a intrat, din nou, în vizorul cetățenilor români. De data aceasta este vorba despre zarva creată în domeniul online în jurul statuilor controversate pe care edilul le-a amplasat în incinta Primăriei Sectorului 1 din Capitală. Clotilde Armand a fost aspru criticată cu privire la decorațiunile controversate pe care edilul le-a ales pentru a organiza o expoziție de sculptură în incinta Primăriei. Deși demersul este unul lăudabil, românii nu sunt de acord cu formele decorațiunilor, pe care le găsesc scandaloase.

„Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar și șeful PSD este supărat că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: ”Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand”, ”Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!”

Doar că ce să vezi? Nu sunt nici ”Drăcoaice” și nici ”înconjurată de drăcoaice”. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește.

PS: Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși. Comuniștii au vrut să-i dărâme ”Coloana fără de sfârșit” de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ”decadentă” și au refuzat moștenirea lui. PPS: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”, a declarat Clotilde Armand, acum câteva zile, pe pagina sa oficială de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI