Clotilde Armand, anunț șocant: ”Lucrurile încep să devină tot mai clare. Mi-a cerut demisia”

Clotilde Armand, anunț șocant: ”Lucrurile încep să devină tot mai clare. Mi-a cerut demisia”
Clotilde Armand a făcut un anunț șocant

Întru-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand susține că avocata lui Liviu Dragnea i-a cerut demisia din funcția de primar. De asemenea, Armand susține că aceasta a comunicat acest lucru în publicația unui fost acționar al unei firme de salubrizare.

Anunț șocant a lui Clotilde Armand

În cadrul mesajului postat pe pagina ei de Facebook, Clotilde Armand îi promite avocatei că situația gunoaielor de pe străzile Sectorului va fi rezolvată în curând. Totodată, primarul Sectorului 1 precizează că cetățenii nu merită să fie ”victimele” unui război fals între prestatorul de servici de salubrizare care modifică tarifele după bunul plac și autoritățile locale.

”Stimată doamnă avocat, vă promit că situația acestor gunoaie lăsate intenționat pe străzile Sectorului nostru va lua curând sfârșit. Cetățenii nu merită să fie ”victimele” unui fals război între prestatorul de servicii de salubrizare care forțează nota și modifică tarifele după cum dorește și autoritatea locală.

Cetățenii vor să fie curat pentru că plătesc enorm de mulți bani pentru acest serviciu. Și vom rezolva situația. Deja a început să se ridice gunoiul”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Câți bani a luat avocata lui Dragnea de la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand mai adaugă că își dă seama că a deranjat niște grupuri abonate la banii publici ai primăriei. Vorbind despre legi, ea a prezentat cetățenilor din Sectorul 1 al Capitalei câți bani a încasat avocata lui Liviu Dragnea pentru ”servicii juridice”.

”Îmi dau seama că am deranjat niște grupuri de interese care erau abonate la banii publici ai primăriei. Și dacă tot discutăm de legi și respectarea acestora eu voi prezenta acum cetățenilor din Sectorul 1 câți bani a încasat avocata lui Dragnea de la Primăria Sectorului 1 pentru ”servicii juridice’.

În condițiile în care primăria are departament juridic și juriști. Așa, în numele transparenței”, a adăugat primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Mai mult, ea a postat și o fotografie a unui tabel în care se regăsesc sumele acordate de Primăria sectorului 1 pentru toate casele de avocatură. De asemenea, Clotilde Armand a precizat că nu își va da în nici un caz demisia și că îi va face pe cei responsabili de această situație să răspundă. (vezi galeria)

”În acest tabel regăsiți sumele acordate de Primăria Sectorului 1 pentru toate casele de avocatură.
LE.:Nu-mi dau nici o demisie. Îi voi face pe cei responsabili de această situație să răspundă în fața Justiției, a mai scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI