Clotilde Armand, agresată miercuri dimineață: ”A început să lovească cu pumnii”

Clotilde Armand, agresată miercuri dimineață: ”A început să lovească cu pumnii”
Clipe terifiante. Ce a pățit Clotilde Armand în trafic

Clotilde Armand a fost victima unui bărbat și a fost agresată în trafic. Primarul Sectorului 1 a anunțat imediat autoritățile cu privire la acest incident pentru a se asigura că nu va mai trece prin așa ceva. În timp ce unele persoane s-ar speria foarte tare, aceasta a reușit să își păstreze calmul și în momentele limită.

Clotilde Armand, agresată în trafic. Prin ce a trecut

Clotilde Armand a decis să le explice urmăritorilor din mediul virtual totul despre incidentul ce a șocat multă lume. Primarul Sectorului 1 a reușit să alerteze imediat poliția după ce un bărbat a bătut cu pumnii în geamul mașinii sale. Chiar dacă acest eveniment este unul terifiant, aceasta le-a dezvăluit tuturor că gesturile violente și amenințările nu o intimidează.

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.
PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote.”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Până la urmă, Clotilde Armand nu a depus plângere împotriva bărbatului ce a agresat-o, dar autoritățile investighează cazul, potrivit G4Media. Acest incident vine după scandalul privind ridicarea gunoaielor din sectorul în care aceasta deține funcția de primar.

Ce se întâmplă în Sectorul 1. Avertismentul specialiștilor

Decizia ei a atras extrem de multe controverse, așa că mai multe persoane au decis să critice tot ce se întâmplă în respectivul sector din București. Printre acești oameni se numără și medicul oftalmolog Monica Pop, ce a transmis un semnal de alarmă cu privire la pericolele ce pot să fie întâlnite.

„Gunoaiele sunt foarte periculoase, mai ales că atmosfera nu este deloc sterilă. Dacă mai sunt și aceste deșeuri, care emană în atmosferă tot felul de microbi, este extrem de periculos, mai ales pentru copii, dar și pentru adulți. Și să nu uităm că ieșim din pandemie, iar oamenii au imunitatea foarte scăzută, și nu mai așa ceva nu le trebuia celor din sectorul 1.

Este un lucru inadmisibil, și sper că se va rezolva cât se poate de repede și sper din tot sufletul ca doamna primar să înțeleagă și să rezolve această problemă. Noi, din fericire, la Spitalul de ochi nu am avut probleme, la noi s-a ridicat gunoiul de către cei de la salubritate.”, a declarat Monica Pop pentru cei de la Gândul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI