Clotilde Armand a demascat ‘corupția din Poliția Locală Sector 1’. E ireal ce fac polițiștii plătiți din bani publici

Clotilde Armand a demascat ‘corupția din Poliția Locală Sector 1’. E ireal ce fac polițiștii plătiți din bani publici
Clotilde Armand demasca corputia din Politia Locala

Clotilde Armand a demascat ”corupția din Poliția Locală Sector 1”. Este ireal ce susține primarul sectorului 1 că fac polițiștii plătiți din bani publici. Care este noul scandal, citiți în articolul de mai jos.

Scandal. Clotilde Armand, dovezi cu corupția din Poliția Locală a sectorului 1. Ce propune edilul

Clotilde Armand a demascat corupția din Poliția Locală Sector 1. Este ireal ce ar face polițiștii care sunt plătiți din bani publici să vegheze asupra legii.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a publicat, vineri dimineață, pe Facebook, o înregistrare video, în care spune că se demonstrează corupția din Poliția Locală a sectorului pe care îl conduce.

Ce se aude pe filmulețul lui Clotilde Armand

Clotilde Armand precizează că în filmuleț se aud niște polițiști locali care ceartă un coleg pentru că acesta refuza să ia mită de la proprietarul unor cife, ba în plus, acesta l-a și amendat pe respectivul.

Am propus ieri reorganizarea Poliției Locale în ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 pentru a scăpa de corupția de acolo. Iar PSD și PNL au refuzat să voteze acest proiect. Vreți să știți de ce? Pentru că PSD și PNL apără grupul infracțional organizat de la Poliția Locală Sector 1. Și când spun acest lucru știu foarte bine ce fac.

Politicul ar proteja mafia din poliția Locală

Am să vă prezint cum protejează sfera politicului din primărie mafia din Poliția Locală Sector 1. În materialul video veți auzi polițiști locali care certau un coleg pentru că acesta nu lua mită de la proprietarul unor cife și a îndrăznit să-l amendeze.

Proprietarul acestor cife este rudă cu un personaj odios din conducerea poliției locale pe care am reușit să-l îndepărtez. Pentru cine nu știe: Tranzitarea sectorului sau a orașului cu aceste cife fară autorizații este interzisă și sancționată de lege.

Cine protejează mafia

Asta au protejat aseară cei din PNL și PSD, dragi cetățeni ai Sectorului1. Iar asta nu e tot. Acești polițiști au conexiuni și în primărie. Avem mai multe dovezi și probe care susțin toate afirmațile mele. Șantire ilegale protejate de polițiști locali, mafia gunoaielor protejată tot de anumiți polițiști locali etc. Și aceste dovezi merg acum spre Parchet.

Am început să curățăm tot putregaiul din administrație și vă spun că nu mă voi intimida de nici un grup politic care pune presiuni și nu vrea modernizarea acestui sector sau de mafia din administrație. Eu voi lupta cu ei. Până la capăt”, a scris primarul Clotilde Armand, vineri dimineață, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI