Clipe grele pentru Ianis Hagi! Trăiește o mare dezamăgire după accidentarea de la Rangers

Clipe grele pentru Ianis Hagi! Trăiește o mare dezamăgire după accidentarea de la Rangers
Ce se întâmplă cu Ianis Hagi după accidentarea de la Ranger

Ianis Hagi nu are parte de cele mai bune momente din viața sa. Tânărul și-a regăsit cu greu liniștea sufletească după cele petrecute. Fiul lui Gică Hagi este cu siguranță puternic, iar asta a și demonstrat când a depășit vestea deloc bună care a apărut în calea sa. Fanii lui nu știu foarte multe detalii despre acest lucru pentru că este vorba despre viața sa personală despre care nu dezvăluie prea multe. Ce mici detalii s-au aflat recent despre tânărul sportiv?

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi: clipe grele pentru celebrul sportiv

Ianis Hagi este unul din cei mai vizibil fotbaliști tineri din zilele noastre. Numele fiului lui Gică Hagi este cunoscut peste tot. Deși pare că lucrurile merg pe un curs normal în privința carierei, veștile proaste s-au abat asupra vieții lui personale.

Mai exact, internaționalul român a fost părăsit de iubită, dar acum și-a găsit din nou fericirea. Jucătorul lui Glasgow Rangers a trăit o poveste de dragoste alături de nepoata fostului mare portar al echipei naționale Silviu Lung.

Cu toate că au avut o dragoste puternică unul pentru celălalt și mulți îi vedeau și căsătoriți peste câțiva ani, drumurile lor s-au despărțit. Neînțelegerile apărute i-au făcut pe tineri să pună punct relației.

Fotbalistul a suferit enorm. Ianis Hagi preferă să fie extrem de discret și să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, se știau câteva lucruri despre povestea de iubire dintre fiul lui Hagi și Cristina Lung.

Nepoata lui Silviu Lung a făcut parte din lotul Craiovei în stagiunea 2017-2018. Tot în anul 2017 l-a cunoscut pe cel care avea să îi fure inima. Aceștia păreau extrem de îndrăgostiți, iar fata obișnuia să posteze destul de des fotografii împreună cu celebrul sportiv.

,,Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe”

Băiatul a avut mult timp inima frântă, motiv pentru care a hotărât să stea singur o perioadă lungă. În timpul acesta, Cristina Lung s-a implicat într-o relație destul de rapid.

Tânărul și-a refăcut și el viața de o perioadă. Actuala sa parteneră se numește Elena și este din Constanța. Ianis Hagi a declarat că stă bine cu dragostea, dar e importantă viața privată pe care încearcă să o țină departe de ochii curioșilor.

,,Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi.”, a spus Ianis Hagi, într-o intervenție la Digi Sport.