Decizia radicală luată de iubita lui Ianis Hagi. Pasul uriaș pe care a decis să îl facă Elena

Decizia radicală luată de iubita lui Ianis Hagi. Pasul uriaș pe care a decis să îl facă Elena
Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, vor să petreacă mai mult timp împreună

Decizia radicală luată de iubita lui Ianis Hagi. Internaționalul român de la Rangers trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Elena Tănase. Cei doi sunt despărțiți de o mare distanță, dar fiecare face eforturi pentru a se putea întâlni, ori de câte ori programul fotbalistului face posibil acest lucru. Dar iubita mijlocașului are de gând să ia o decizie extremă pentru binele cuplului.

Decizia radicală luată de iubita lui Ianis Hagi

Decizia radicală luată de iubita lui Ianis Hagi. Internaționalul român de la Rangers are un sezon modest, dar e văzut în continuare ca un om de viitor pentru gruparea antrenată de Giovanni van Bronckhorst. Mijlocașul de 23 de ani trăiește, de asemenea, o poveste de dragoste cu o tănără de 19 ani.

Ianis Hagi are o relație cu Elena Tănase, o frumoasă machidoancă de 19 ani, absolventă a liceului Mircea cel Bătrân, cel mai prestigios liceu din Constanța. Ea face parte dintr-o familie bună de aromâni din Constanța, fiind fiica unui prosper om de afaceri din Dobrogea.

Ianis Hagi a fost mereu discret cu viața sa privată. Într-o rară declarație despre acest aspect, el a mărturisit că „stă bine” în privința dragostei.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat Ianis Hagi la Digi Sport, acum ceva timp.

Pasul uriaș pe care a decis să îl facă Elena

Ianis Hagi și iubita sa se văd atunci când programul fiului „Regelui” permite acest lucru. Elena obișnuia, deja, să se deplasee des în Scoția pentru a-i fi alături. Una dintre aceste vizite era să se termine rău după ce tânăra a făcut un accudent de mașină.

În 21 august, iubita lui Ianis Hagi, aflată la volanul unui autoturism de lux ce aparținea fotbalistului, ar fi provocat un accident rutier pe autostrada M8 în Glasgow, a scris presa scoțiană. În urma ciocnirii ar fi fost lovite patru autoturisme, iar o persoană – chiar Elena – ar fi ajuns la spital de urgență, pentru a primi îngrijiri medicale. Din fericire, rănile au fost minore.

Acum conform Playsport, iubita lui Gică Hagi s-a decis să ia o măsură extremă. Cei doi urmează să se mute împreună în Scoția, iar aceasta îi va fi alături jucătorului lui Rangers pentru a-i oferi tot sprijinul în cariera de fotbalist.

La Rangers, românul încasează nu mai puțin de 21.000 de lire, aproximativ 25.000 de euro, pe săptămână, adică 1,3 milioane de euro pe an. Ianis Hagi donează câte 1.000 de euro pe lună către proiectele umanitare ale organizației „Common Goal”. Duminică, în a doua zi de Crăciun, Ianis Hagi va avea ultimul meci din acest an. Rangers o va întâlni pe teren propriu pe St. Mirren.

Prima partidă din 2022 va fi pe 18 ianuarie, contra celor de la Aberdeen. Programul din Scottish Premiership a fost modificat din cauza măsurilor restrictive luate de guvern în contextul noului val de Covid-19 produs de varianta Omicron.