Clipe de coșmar pentru o vedetă TV. Ce a pățit, după ce s-a infectat cu covid: ‘Scărpinat până la sânge’

Clipe de coșmar pentru o vedetă TV. Ce a pățit, după ce s-a infectat cu covid: ‘Scărpinat până la sânge’
Ce a pățit o vedetă din România după ce s-a infectat cu Covid-19

O vedetă TV cunoscută în România a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce s-a infectat cu Covid-19. Aceasta a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor când și-a dat seama că starea ei de sănătate se înrăutățește și simptomele îi dau mari bătăi de cap.

Ce vedetă s-a confruntat cu mari probleme după ce s-a infectat cu Covid-19

Ana Maria Mocanu a aflat, în urmă cu două săptămâni, că s-a infectat cu Covid-19. Frumoasa vedetă TV a rămas calmă și nu s-a impacientat, mai ales pentru că starea ei de sănătate era destul de bună. Totuși, după 10 zile, ea a început să aibă simptome din ce în ce mai grave.

Vedeta s-a speriat pentru că nu se mai putea ridica din pat din cauza durerilor. Aceasta și-a pierdut gustul și mirosul, s-a confruntat cu durerile de cap, iar mâncărimile nu i-au dat pace, așa că a fost nevoită să petreacă mai multe ore în apă rece.

Ana Maria Mocanu a ajuns la spital

Aceasta a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor după ce a început să tușească din nou, așa că a apelat numărul de urgență 112 și a fost transportată de urgență la spital pentru ca starea ei de sănătate să nu se înrăutățească. Ea a aflat că încă era pozitivă cu Covid-19 în unitatea sanitară.

Medicii i-au administrat medicamente și i-au recomandat să se interneze, însă aceasta a mers acasă după ce a petrecut mai multe ore în spital. Totuși, chiar dacă spera că o să se simtă mai bine în intimitatea locuinței sale, ea s-a confruntat cu numeroase probleme.

„M-am speriat”

Ana Maria Mocanu a ajuns din nou pe mâinile cadrelor medicale. Aceasta a chemat ambulanța și a fost internată. Ea a rămas în spital timp de 4 zile pentru a se asigura că o să câștige lupta cu boala nemiloasă care i-a adus foarte multe probleme, mai ales pentru că a tras o sperietură de zile mari.

„Eu sunt și mai sensibilă. M-am speriat. Am rămas fără voce, o durere foarte mare de cap, nu mai aveam gust și miros, mă durea foarte tare ochiul drept și mâna stângă, nu puteam să mă ridic din pat.

În ziua 10, după ce am terminat tratamentul, am simțit niște mâncărimi foarte puternice, din creștetul capului până în tălpi. Pielea mi s-a înroșit, aveam o senzație de arsură, mă scărpinam până la sânge.”, a mărturisit Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI