Clipe de coșmar pentru o știristă din România. Soțul ei a făcut infarct. Află mai multe detalii

Clipe de coșmar pentru o știristă din România. Soțul ei a făcut infarct. Află mai multe detalii
Clipe de coșmar pentru o știristă din România. Soțul ei a făcut infarct. Află mai multe detalii

Daiana Anghel trece prin clipe grele, după ce soțul ei, Sorin Gonțea, a făcut infarct. Aceasta a fost cea care le-a dat vestea fanilor chiar pe contul ei de Instagram.

Clipe de coșmar pentru o știristă din România

Astfel că Daiana Anghel le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram că soțul ei, Sorin Gonțea, a făcut un infarct. Potrivit spuselor sale, Sorin a făcut infarct și se află acum internat în spital, însă e în stare stabilă.

Chiar și așa, pentru a se asigura că totul este în ordine, medicii urmează să-i facă mâine toate investigațiile și analizele necesare. Fosta știristă le-a mai cerut fanilor săi să aibă răbdare cu ea, întrucât ea trebuia să posteze pe rețeaua de socializare câteva concursuri, zilele acestea, dar din cauza celor întâmplate, o să amâne totul.

„Aveam planuri mari pe story cu voi, trebuia să vă postez și concursul cu cadouri, doar că va trebui să amânăm cam două zile, până pe poimâine, sper…So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok…doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz…de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim…” a spus Daiana Anghel.

Când a debutat Daiana Anghel în televiziune

De menționat este că Daiana Anghel a decis să se retragă din televiziune și a luat hotărârea de a se dedica exclusiv unei afaceri cu produse cosmetice naturiste. Acum, lumea mondenă este doar o amintire pentru ea, dar alegerea pe care a făcut-o a transformat-o, așa cum se poate constata cu ușurință, într-o femeie împlinită.

Amintim că Daiana Anghel a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea numai 21 de ani. S-a făcut repede remarcată, iar în 2005, aceasta era deja la Antena 1 Deva. Daiana Anghel a continuat cu Antena 3, între 2005 şi 2007, Sport.ro (2007-2008), Antena 1 (2009-2011) şi la final Kanal D, între 2011-2012. Dar spre uimirea tuturor, în anul 2012, Daiana a renunţat definitiv la televiziune ca să se dedice vieţii de familie, dar în urmă cu patru ani a trecut printr-un moment extrem de trist. Cu numai două luni înainte de a face nunta, când totul era aranjat şi rochia de mireasă cumpărată, logodnicul acesteia a părăsit-o şi evenimentul a fost anulat. Apoi, cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate.