Clipe cumplite pentru Lili Sandu în Grecia: „Am crezut ca murim. Nu cred că am făcut atât de multe rugăciuni în ultimul an”

Clipe cumplite pentru Lili Sandu în Grecia: „Am crezut ca murim. Nu cred că am făcut atât de multe rugăciuni în ultimul an”
Clipe cumplite pentru Lili Sandu in Grecia Am crezut ca murim. Nu cred ca am facut atat de multe rugaciuni in ultimul an

Lili Sandu s-a întors, de curând, dintr-o vacanță în Grecia, pe care a petrecut-o alături de soțul ei, Silviu Țolu, și fiul lor, Thomas. Ceea ce trebuia să fie un sejur de vis s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce vedeta și familia ei au trecut printr-o mare sperietură.

Motivul pentru care Lili Sandu a făcut un atac de panică în vacanța din Grecia

Lili Sandu nu are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Fosta solistă a trupei Trinity duce o viață de familie extrem de fericită, fiind împlinită alături de soțul ei, Silviu Țolu, și băiețelul lor, Thomas.

Cântăreața își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi, fiind o vedetă foarte activă în mediul online. Fosta prezentatoare TV le-a povestit internauților peripețiile prin care a trecut în vacanța din Grecia, în timp ce se plimba cu feribotul, să ajungă spre Atena.

Lili Sandu a mărturisit că fiul ei s-a speriat cel mai mult, din cauza vasului care se clătina pe valurile mării, din pricina condițiilor meteo nefavorabile.

„Doamne, azi a fost o aventură aventuroasă, cum îmi place mie să-i zic. Am avut parte de o întâmplare neplăcută. Am crezut că o să fie ceva foarte frumos, dar a fost un coșmar.

Venirea cu feribotul către Atena. Deci nu cred că am făcut atât de multe rugăciuni în ultimul an. Am crezut că murim.”, a dezvăluit Lili Sandul pe Instagram.

„Lui Thomas i-a fost foarte rău!”

De asemenea, Lili Sandu a spus că băiețelul ei, Thomas, s-a simțit foarte rău, iar artista a avut un mic atac de panică din cauza vremii care le-a pus capac.

„Nu vreți sa știți prin ce am trecut. Am făcut și un atac de panică. Chiar ne-am speriat foarte tare, lui Thomas i-a fost foarte rău. Valurile erau extrem de mari.

Ne-am speriat foarte tare, nu o să mai repet experiența asta. Bine că am ajuns cu bine, abia aștept să ajungem acasă, foarte frumos în Atena, dar tot mai bine e în București.”, a completat frumoasa brunetă.

Lili Sandu s-a căsătorit cu fotomodelul Silviu Țolu, un bărbat cu 12 ani ani mai tânăr decât ea. Cei doi formează un cuplu unit și solid, iar fructul iubirii lor este micuțul Thomas, fiul lor în vârstă de doi anișori.