Clipe cumplite pentru campioana Ana Maria Popescu. Soțul ei a fost operat de urgență. Ce boală grea are

Clipe cumplite pentru campioana Ana Maria Popescu. Soțul ei a fost operat de urgență. Ce boală grea are
Clipe cumplite pentru campioana Ana Maria Popescu

Celebra spadasină Ana Maria Popescu trăiește o adevărată dramă. Deși s-a întors victorioasă de la Tokyo, purtând de gât medalia de argint de la Jocurile Olimpice 2020, sportiva are de trecut un nou hop. Boala gravă de care suferă soțul ei Pavel a recidivat. Cum se simte, acum, fostul mare poloist.

Ce boală cumplită are soțul Ana Mariei Popescu

Vicecampioana olimpică la spadă Ana Maria Popescu trăiește momente cumplite. Soțul ei a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare, afecțiune cu care se luptă de câțiva ani de zile.

Pavel Popescu suferă de o boală gravă care a recidivat, de curând, spre neliniștea sportivei și a partenerului ei de viață. Fostul poloist a fost internat de urgență la spital și miercuri, 28 iulie, a fost supus unei intervenții chirurgicale la picior, conform jurnaliștilor de la playsport.ro.

Cei doi rămân optimiști și vor trece peste această greutate împreună, ca o familie, așa cum au făcut din prima clipă în care s-au privit și s-au îndrăgostit.

„Este cel mai frumos și mai important meci, este chiar „meciul vieții”. Medalia o construim împreună, pentru că suntem o echipă!”, a declarat Ana Maria Popescu

„Este un altfel de meci aici și miza este fericirea noastră. Așadar, facem totul astfel ca la final să primim medaliile”, a continuat Pavel Popescu, soțul spadasinei.

Când va avea Ana Maria Popescu primul ei copil

La 36 de ani, spadasina Ana Maria Popescu a reușit una dintre cele mai mari performanțe ale unui sportiv. A obținut o medalie olimpică, pe care o poartă și acum de gât.

Vicecampioana româncă a mărturisit că a muncit enorm pentru a lua argintul la Jocurile Olimpice de la Tokyo, urcând a doua treaptă a podiumului din cadrul competiției din capitala niponă.

„Am 37 de ani, mă dor toate, credeți-mă pe cuvânt. Este cea mai muncită și cea mai chinuită medalie din toată cariera mea. Așa că nu-mi pasă de aurul care este la gâtul lui Sun acum.”

Cât despre întrebările incomode pe care le primește sportiva cu privire la momentul în care va avea un copil, Ana Maria Popescu a spus că va deveni mamă la momentul potrivit.

„Momentan, atât eu, cât și soțul meu suntem implicați în activitățile sportive, copiii am aflat că nu se fac pe Facebook, pe e-mail sau la telefon, așadar, când va fi momentul, nu îl vom plănui, dar îl așteptăm cu drag”, a conchis vicecampioana olimpică de la Tokyo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI