Ce a făcut consilierul PNL, la scurt timp după ce a jignit-o pe Ana Maria Popescu. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Tulcea

Ce a făcut consilierul PNL, la scurt timp după ce a jignit-o pe Ana Maria Popescu. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Tulcea
Ce a facut consilierul PNL după ce a insultat-o pe spadasina Ana Maria Popescu

Situație incredibilă pe scena politică românească. Ce s-a întâmplat cu Ștefan Caraman, consilierul PNL care a insultat-o pe celebra spadasină Ana Maria Popescu Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Tulcea Ștefan Ilie. Ce decizie a luat consilierul Partidului Național Liberal după scandal.

Ce a făcut consilierul PNL după ce a insultat-o pe spadasina Ana Maria Popescu

Coordonatorul biroului sport şi cultură al Primăriei Tulcea Ștefan Caraman și-a dat demisia, după ce a aruncat un val de jigniri la adresa celebrei spadasine Ana Maria Popescu.

Membrul Partidului Național Liberal a renunțat la funcția pe care o deținea, iar anunțul a fost făcut de primarul orașului Tulcea Ștefan Ilie, în seara zilei de miercuri, 28 iulie.

„În urma comentariului regretabil postat pe pagina personală de Facebook, domnul Ștefan Caraman și-a înaintat demisia din funcția de consilier al primarului pe probleme de cultură și sport”, a scris Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, pe pagina sa oficială de Facebook.

Cum a jignit-o Ștefan Caraman pe spadasina Ana Maria Popescu

Fostul consilier Ștefan Caraman a făcut un comentariu nepotrivit la adresa româncei Ana Maria Popescu, după ce sportiva ar fi refuzat să strângă mâna ministrului Sportului. Membrul PNL i-a adresa jigniri serioase vicecampioanei olimpice.

Insultele nu s-au terminat aici, întrucât Caraman a numit-o pe sportiva noastră „pițipoancă” și alte apelative care nu-i fac cinste.

„Gest de mare tzoapă al Anei Maria Popescu, refuzând să strângă mâna ministrului sportului. Dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun-simț.

Modul ăsta gherțoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalți; deci asta trebuie să facem când suntem supărați pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură și îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu?

Gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după 89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât; nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze”, a declarat revoltat Ștefan Caraman la adresa vicecampioanei olimpice Ana Maria Popescu.