Clipe crunte pentru Anamaria Ferentz în America. Protestele i-au dat viața peste cap (exclusiv)

Clipe crunte pentru Anamaria Ferentz în America. Protestele i-au dat viața peste cap (exclusiv)
Clipe crunte pentru Anamaria Ferentz în America.

Anamaria Ferentz s-a mutat în Statele Unite ale Americii, de peste un deceniu, vreme în care s-a acomodat cu ”visul american”.

Clipe crunte pentru Anamaria Ferentz în America

Acolo, Anamaria Ferentz scrie cărți, vinde case și compune muzică pentru copii. Artista a fost martoră, anul trecut, și la protestele violente din America și a povestit totul. Ea a spus că s-a simțit ca într-o zonă de război, motiv pentru care, ulterior, s-a mutat la curte, în siguranță.

”Pandemia, aici, în California a fost grea, multe restricții și, din păcate, oamenii sunt foarte ușor de speriat, așa că aveai impresia că ești singur pe lume, nimeni nu mai comunica cu nimeni, și oamenii se fereau de oameni pe stradă… a fost foarte ciudat pentru mine… Noroc că am prieteni echilibrați care s-au comportat normal în perioada asta plină de stres și de frici.

În statele republicane nu au fost atâtea restricții și a fost mai ușor pentru ei, viața a decurs ca înainte, dar, în California, fiind un stat superdemocrat, a fost amplificat totul. Cel mai greu a fost când peste restricțiile pandemice au fost și protestele BLM, când au manifestat chiar la mine în zonă și ardeau mașini de poliție, spărgeau și distrugeau magazine… și a venit armata cu tancuri… M-am simțit ca într-o zonă de război. Și fiind doar eu cu cățelul, a fost înfiorător. A fost prima dată când m-am simțit singură. De aceea m-am și mutat de acolo undeva, la curte, retras și în siguranță”, a spus Anamaria Ferentz pentru Impact.ro.

Ce planuri are Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz are mult de lucru în această perioadă. Ea așteaptă să publice o carte, scrisă atât în limba română cât și în limba engleză.

”În prezent, aștept să public o nouă carte de povești pentru copii ”Matei și prințesa în rochiță galbenă”, pe care am scris-o în română și în engleză. Îmi doresc să colaborez cu o editură de aici, ca să am acces mai mare la cititori. Sunt în discuții, deocamdată. Și, în plus, lucrez la cântece pentru copii, pe care să le ofer la pachet cu cartea… Și la un proiect muzical nou, care sper să ajungă în curând la public”, a mai dezvăluit Anamaria Ferentz.

În ce privește latura personală, Anamaria Ferentz dorește să păstreze discreția.

”Despre dragoste nu am ceva de adăugat, încerc să țin partea asta total privată, că în România nu am prea reușit asta și nu a fost OK pentru mine. Dacă va fi vreodată cazul să fie ceva oficializat, vă voi povesti sau aflați de pe contul meu de Instagram, la @i.am.ferentz sau de pe pagina mea de Facebook”, a conchis Anamaria Ferentz.

Urmăriți Playtech.ro și pe